Hi,

I got this error "GetAccountRequest Failed: no such account", but the account do exists, if I use Accounts=all in zmztozmig.conf the error is the same:


[zimbra@zcs ~]$ /opt/zimbra/libexec/zmztozmig –f /opt/zimbra/conf/zmztozmig.conf
[INFO|main:1| 09/21/2012 06:43:45]: ConfigFile: /opt/zimbra/conf/zmztozmig.conf
[INFO|main:1| 09/21/2012 06:43:45]: Version: 1.4
[INFO|main:1| 09/21/2012 06:43:45]: Thread count: 1
[INFO|main:1| 09/21/2012 06:43:45]: Request URL: https://IP1:7071/service/admin/soap
ZMSSLSocketFactory instantiated
[INFO|main:1| 09/21/2012 06:43:46]: Request URL: https://IP2:7071/service/admin/soap
[INFO|ZTOZThread1:12| 09/21/2012 06:43:46]: Processing Account: demo01@DOMAIN.COM
[INFO|ZTOZThread1:12| 09/21/2012 06:43:46]: Going to download TarredMailBox (demo01@DOMAIN.COM)
[INFO|ZTOZThread1:12| 09/21/2012 06:43:46]: Request URL: https://IP2:7071/service/admin/soap
[SEVERE|ZTOZThread1:12| 09/21/2012 06:43:46]: GetAccountRequest Failed: no such account: demo01@DOMAIN.COM
[WARNING|ZTOZThread1:12| 09/21/2012 06:43:46]: GetAccountInfoByName Failed: demo01@DOMAIN.COM
[SEVERE|ZTOZThread1:12| 09/21/2012 06:43:46]: Download TarredMailBox Error(demo01@DOMAIN.COM).
[SEVERE|ZTOZThread1:12| 09/21/2012 06:43:46]: User demo01@DOMAIN.COM does not exists.
[INFO|ZTOZThread1:12| 09/21/2012 06:43:46]: Total Time Taken (in seconds): 0.05
[INFO|main:1| 09/21/2012 06:43:46]: ****************SUMMARY**************************
[INFO|main:1| 09/21/2012 06:43:46]: Total Accounts processed : 1
[INFO|main:1| 09/21/2012 06:43:46]: Successfull Accounts : 0
[INFO|main:1| 09/21/2012 06:43:46]: Failed accounts : 1
[INFO|main:1| 09/21/2012 06:43:46]: Total Migration Time(seconds) : 0.05
[INFO|main:1| 09/21/2012 06:43:46]: *************************************************


Any ideas ?

TIA.