Results 1 to 5 of 5

Thread: Zimbra just started to have issues with IE

  1. #1
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    61
    Rep Power
    6

    Default Zimbra just started to have issues with IE

    Hi all,

    This morning I was trying to reset one of my users password via the admin console but got an error:

    Code:
    JavaScript error encountered in method
    ZaAccountViewController.prototype._setView
    
    name: TypeError message: Object doesn't support this property or
    method number: -2146827850 description: Object doesn't support this
    property or method
    I can regenerate this error by clicking on the Edit button on a user account or everything else, like clicking the server statistic option.

    It seems to work fine with Firefox, is that a new bug?

    Any help will be much appreciated,

    Thanks

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by tezarin View Post
    It seems to work fine with Firefox, is that a new bug?
    It works fine for me in IE8 & 9 on several versions of Windows (32 & 64bit) for the ZCS 7.2.x & ZCS 8 versions but you don't mention any of that information nor have you said if you've done any update to your Windows machine.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    61
    Rep Power
    6

    Default

    Bill,

    IE8 and Windows XP 32bit. I haven't changed anything nor I updated my machine (where I access the Unix server from) that I am aware of. if you need any other info please let me know where/how to find it and I will post the result here. Thanks

  4. #4
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by tezarin View Post
    IE8 and Windows XP 32bit. I haven't changed anything nor I updated my machine (where I access the Unix server from) that I am aware of. if you need any other info please let me know where/how to find it and I will post the result here. Thanks
    I've had a good poke around with IE8 on a Windows SP3 32bit system and can't force any problems in the Admin UI. Which version of ZCS are you using? Do you have any activeX components installed and active in IE (if so, what are they)? Do you have XP set to do any automatic updates? Do you any any anti-virus software installed on this PC?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #5
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Popayán Cauca
    Posts
    16
    Rep Power
    4

    Default

    Hi!

    I have the same issue when I try to edit an user account in the Admin Console.
    I tried with Firefox 15.0.1, Chrome 22.0 and IE 10 in Windows 8 and Firefox 15.0.1 in Windows XP.

    I also tried this solution http://www.zimbra.com/forums/adminis...r-upgrade.html but it didn't worked for me.

    I just migrated from 6.0.16 to ZCS 7.2.1 32bit.

    Another idea?
    Victor Zapata
    University of Cauca
    Popayán - Colombia

Similar Threads

  1. Zimbra started failed
    By johnson921 in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 05-19-2010, 04:49 AM
  2. Since we at voicelogic.com started using Zimbra,
    By rbink in forum Zimbra Success Stories
    Replies: 0
    Last Post: 10-25-2009, 05:07 PM
  3. Getting started with Zimbra development
    By gkra in forum Developers
    Replies: 0
    Last Post: 08-20-2008, 10:35 AM
  4. zimbra not started
    By mikeswanson in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 08-15-2007, 12:14 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •