Results 1 to 2 of 2

Thread: Zimbra 8- CentOS6 - my server is sending many mails to domain

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Aug 2012
    Rep Power

    Default Zimbra 8- CentOS6 - my server is sending many mails to domain

    im trying to solve this problem, my server, is sending email to domain, many mails follow some logs:
    postfix/error[15120]: AC23E6CC99A: to=<>, relay=none, delay=38287, delays=38283/3.9/0/0.06, dsn=4.4.2, status=deferred (delivery temporarily suspended: lost connection with[] while performing the HELO handshake)

    Need help.

  2. #2
    Join Date
    Jul 2012
    Bangalore, India
    Rep Power


    Your server could be sending spam. Can you check the queue to see if it is unusually high? Also find out which particular account is sending the mails, and change the password immediately.

Similar Threads

  1. Replies: 6
    Last Post: 10-26-2012, 02:34 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 10-25-2012, 01:21 PM
  3. Zimbra Server not sending mails with attachments
    By popsicles in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 05-28-2012, 07:56 AM
  4. Block sending mails to specific domain
    By Rk_Raj in forum Administrators
    Replies: 14
    Last Post: 01-05-2012, 09:54 AM
  5. [SOLVED] Can't send Mails after restore on centos6 x64
    By lindworm in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 03-11-2008, 04:57 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts