Results 1 to 2 of 2

Thread: External AD Auth

  1. #1
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    227
    Rep Power
    8

    Default External AD Auth

    Fresh install of ZCS 8.0 on SLES 11 SP2. I set auth for a specific domain during the creation of the domain using the Zimbra web adminUI. I can not login to my account on this domain which lead me to look at the domain and sure enough, it is set for internal auth. No problem, i'll just set it for external AD auth but when i do, the config does not get saved. That domain still reports internal auth. Is this a bug or is there another way i can config this doman for external AD auth?

  2. #2
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Germany, Worms
    Posts
    6
    Rep Power
    3

    Default

    Did you restart the machine after editing the config? I did the same thing today and external auth showed up only after a reboot.

Similar Threads

  1. How to switch from External Auth to Internal Auth with GAL Sync
    By liverpoolfcfan in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 08-15-2011, 04:42 AM
  2. External account TLS auth
    By davidetempesta in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 05-18-2010, 06:03 PM
  3. External LDAP auth works, but External GAL doesn't
    By juniper in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 02-23-2010, 02:27 PM
  4. External LDAP Auth with TLS
    By bvsantos in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 05-13-2008, 10:20 AM
  5. external auth
    By sasha in forum Administrators
    Replies: 18
    Last Post: 06-04-2006, 06:45 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •