Results 1 to 3 of 3

Thread: flush_enforcer corrupted

  1. #1
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Edmonton
    Posts
    14
    Rep Power
    4

    Default flush_enforcer corrupted

    I already posted this problem in a different thread because I think it is causing my backups to fail, but I think it is a separate topic so I'm starting a new thread about it.

    When I run the db integrity check I get

    Code:
    zimbra@mail:~$ libexec/zmdbintegrityreport -v
    Database errors found.
    /opt/zimbra/mysql/bin/mysqlcheck --defaults-file=/opt/zimbra/conf/my.cnf -S /opt/zimbra/db/mysql.sock -A -C -s -u root --password=XXXXXXXX
    zimbra.flush_enforcer
     Error    : Incorrect information in file: './zimbra/flush_enforcer.frm'
     error    : Corrupt
    There doesn't seem to be anything in this file

    Code:
    zimbra@mail:~$ cat db/data/zimbra/flush_enforcer.frm 
    zimbra@mail:~$
    Does anyone know what thsi file should have or how to fix it? I'm not even sure what else to try as far as diagnosing the problem - or if this error is really a problem at all.

    Thanks in advance.

    EDIT: I just checked the date on my flush_enforcer.frm file and it was modified on Sept 13 which is when my backups stopped working. I'm guessing that if I can restore this file to its previous contents it will solve my problem. Assuming it normally contains ascii data, would someone be able to cat theirs and pos the output?
    Last edited by bgodbolt; 11-17-2012 at 08:04 AM.

  2. #2
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Michigan
    Posts
    454
    Rep Power
    5

    Default

    Code:
     Error    : Incorrect information in file: './zimbra/flush_enforcer.frm'
    Neither my Zimbra 8.0.1 install nor may 7.2.1 install have this file. I'm guessing it's a temporary file and can be removed. Just to be safe, move it to another location and then try again.

    Doug
    Ben Franklin quote:

    "Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety."

  3. #3
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Edmonton
    Posts
    14
    Rep Power
    4

    Default

    Thank you very much for the reply! I stopped zimbra, moved flush_enforcer.frm to /tmp, and restarted zimbra and now the database check doesn't find any errors and my backup is actually running! Thanks again for the help.

Similar Threads

  1. subject is corrupted
    By Mudasar in forum General Questions
    Replies: 5
    Last Post: 03-17-2009, 03:17 AM
  2. Upgrade from 5.0.11 to 5.0.12 corrupted everything
    By axel in forum Administrators
    Replies: 18
    Last Post: 02-26-2009, 02:05 PM
  3. corrupted characters
    By ambition in forum I18N/L10N - Translations
    Replies: 22
    Last Post: 12-22-2008, 10:16 PM
  4. Corrupted Mailbox
    By kollross in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 12-08-2005, 01:39 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •