Results 1 to 4 of 4

Thread: Cookies problem when accessing via HTTP

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default Cookies problem when accessing via HTTP

    Hi all,
    We install Zimbra 8.0.1 with 2 mailboxes and 1 proxy. Whe user log in into webmail via HTTP, he get error that coockies not allowed in browser (all coockies are allowed). There is no such problem when logging in via HTTPS. Any suggestions?

  2. #2
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    10
    Rep Power
    5

    Default

    Same problem here...

  3. #3
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Try to uncheck Proxy to upstream servers via SSL or set zimbraReverseProxySSLToUpstreamEnabled=false
    It seems, that this option is useful when Proxy and Mailboxes are connected via unprotected Internet. In my case Proxy an Mailboxes are at the same subnet. Clients are connected to Proxy via HTTPS, then proxy redirects requests to mailbox.

  4. #4
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    10
    Rep Power
    5

    Default

    I uncheck Proxy to upstream servers via SSL and is now working

    Thanks

Similar Threads

  1. HTTP ERROR: 404 Problem accessing /. Reason: NOT_FOUND
    By mkhurram92 in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 09-22-2012, 08:17 AM
  2. HTTP ERROR 400 - Problem accessing /service/preauth
    By adnese in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 06-09-2012, 04:34 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 10-24-2011, 09:55 AM
  4. HTTP ERROR 400 - Problem accessing /service/preauth
    By adnese in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 11-16-2010, 01:26 PM
  5. Replies: 6
    Last Post: 08-23-2010, 03:27 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •