Results 1 to 5 of 5

Thread: Problem to conect to the Admin interface for 8.0.2_GA_5569 after installing apache

Threaded View

  1. #1
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    88
    Rep Power
    4

    Default Problem to conect to the Admin interface for 8.0.2_GA_5569 after installing apache

    Hi guys,

    Well done with that new version. I have upgraded my server to ubuntu 12.04 and also installed the latest version of Zimbra. Everything is working perfect (can access the administration interface, mail interface without any problem)until I install apache server and Mysql, as soon I install those the web interface for Zimbra server doesn't work anymore. Try to change to https / redirect..... is no go the messages in the internet explorer is "the page can't be displayed" have tried also on the Mozzila same thing.

    Can someone give me a help to solve that problem?

    Best regards
    Last edited by bill77se; 01-15-2013 at 04:05 AM.

Similar Threads

  1. Installing Zimbra7 in a server with Apache running
    By edilmar in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 03-07-2012, 06:40 PM
  2. zDesktop 2 beta 2 problem conect server
    By manulpz in forum Error Reports
    Replies: 0
    Last Post: 05-11-2010, 02:26 AM
  3. Replies: 3
    Last Post: 09-23-2008, 06:38 PM
  4. Replies: 8
    Last Post: 08-08-2007, 01:20 AM
  5. Installing Apache and zimbra
    By sbarreros in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 04-14-2007, 04:32 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •