Results 1 to 5 of 5

Thread: The "Insert/edit image" button from the webmail signature interface is not working

  1. #1
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Cape Town
    Posts
    19
    Rep Power
    4

    Default The "Insert/edit image" button from the webmail signature interface is not working

    ...The "Insert/edit image" button from the webmail signature interface is not working in Chrome (Linux or Windows)
    on Zimbra 8.0.2 (Release 8.0.2.GA.5569.UBUNTU10.64 UBUNTU10_64 FOSS edition)

    Please let me know if you need more details and accept my apologies if this is the wrong section of the forum.

    Thanks
    # ZIMBRAEND -- DO NOT EDIT ANYTHING BETWEEN THIS LINE AND ZIMBRASTART

  2. #2
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    China
    Posts
    34
    Rep Power
    5

    Default

    What does "not working" mean?
    No action occured after you clicked on the button or it gave unexpected result ?
    Just do it.
    覧覧覧覧覧覧覧
    QQ:307741085
    Email:fine@zcsmail.com

  3. #3
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Cape Town
    Posts
    19
    Rep Power
    4

    Default

    Quote Originally Posted by xuyanru View Post
    What does "not working" mean?
    No action occured after you clicked on the button or it gave unexpected result ?
    hi, I thought that i can be easily reproduced


    The chrome console is saying:

    Uncaught TypeError: Cannot call method 'get' of undefined /zimbra/mail?adminPreAuth=1#2 (1):2540
    Uncaught TypeError: Cannot call method 'get' of undefined

    As soon as the icon is clicked.
    # ZIMBRAEND -- DO NOT EDIT ANYTHING BETWEEN THIS LINE AND ZIMBRASTART

  4. #4
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    53
    Rep Power
    7

    Default

    Hi mate,

    I wanted to help you, so I went to google page, downloaded latest google chrome and installed it on my windows 7 pro.

    We run many 8.0.2 servers, the same versions as yours, so I logged on and tried to replicate your problem.

    Well, I could not, it just works, tried: Google chrome on windows 7 as well as apple os x 10.8, safari, firefox, ie, the button and upload works in every browser.

    My suggestions:

    - make sure u are using the latest version of chrome
    - clear the cache
    - try again

    Hope it helps.

    Oliver

  5. #5
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    1
    Rep Power
    2

    Default

    I am a new user to Zimbra- just downloaded it today for work. I am trying to add an image to my signature. I have it marked as 'html' but I have no option to "add an image". My only options are: Insert Link and Insert Image via URL. My image is not URL format. I downloaded Zimbra because it said I would have the option of adding an image. Any ideas how to add an image or download from an attachment. Really need help!! Thanks.

Similar Threads

  1. How do i insert an image in my signature?
    By naponamane in forum General Questions
    Replies: 2
    Last Post: 03-12-2013, 05:13 PM
  2. Replies: 3
    Last Post: 12-05-2012, 08:07 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 08-21-2012, 06:17 PM
  4. Problem when insert image into signature
    By nyoneyama in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 06-15-2012, 06:53 AM
  5. [SOLVED] Insert Image button in Ajax version
    By yogesh2tech in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 04-28-2010, 02:53 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •