Results 1 to 2 of 2

Thread: Problem after 4.0.3 --> 4.0.5

  1. #1
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    18
    Rep Power
    9

    Default Problem after 4.0.3 --> 4.0.5

    Hello,

    after update to 4.0.5, the send of mails is broken. The message vom zimbra.log is:

    warning: host relay.heise.de[193.99.145.50] greeted me with my own hostname xxx.xxxx-xxxxx.xx
    warning: host relay.heise.de[193.99.145.50] replied to HELO/EHLO with my own hostname xxx.xxxx-xxxxx.xx
    (where xxx.xxxx-xxxxx.xx is my fq-hostname)

    Where can i look for more messages?

    cu Chris

  2. #2
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Virginia Beach, VA
    Posts
    97
    Rep Power
    9

    Default Just a thought

    We had a problem on the upgrade that was a bit different.

    The domain changed from example.com to mail.example.com. I'm on a network license so they remoted in and made all of the changes for me.
    EricX

Similar Threads

  1. 4.5.6 -> 5.0 Upgrade Problem :(
    By uxbod in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 07-21-2007, 08:02 PM
  2. 4.0.3 -> 4.5.1 upgrade
    By Storm16 in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 02-11-2007, 08:44 PM
  3. Certificate problem following 3.1.0 -> 4.0 upgrade
    By simonellistonball in forum Migration
    Replies: 5
    Last Post: 09-26-2006, 01:56 PM
  4. Is it started or not
    By kwelipatton in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 03-28-2006, 10:11 PM
  5. Replies: 14
    Last Post: 12-22-2005, 03:59 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •