Results 1 to 3 of 3

Thread: Perdition qestion

  1. #1
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Poland
    Posts
    32
    Rep Power
    9

    Default Perdition qestion

    I was having problems with SSL , once a week IMAP stopped getting mail. Support adviced me to do that :http://wiki.zimbra.com/index.php?title=Perdition to offload the SSL.

    This wiki article is clear but one thing I have to ask to be 100% sure. After configuring perdition like in the article, will client connect still to the same ports ?

    now is such situation:


    tomcat - 143 (IMAP) - client
    after perition setup i assume will be like that :
    tomcat - 7143 - perdition - 143 - client


    can somebody confirm that ?

  2. #2
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    16
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by tdi View Post
    I was having problems with SSL , once a week IMAP stopped getting mail. Support adviced me to do that :http://wiki.zimbra.com/index.php?title=Perdition to offload the SSL.

    This wiki article is clear but one thing I have to ask to be 100% sure. After configuring perdition like in the article, will client connect still to the same ports ?

    now is such situation:


    tomcat - 143 (IMAP) - client
    after perition setup i assume will be like that :
    tomcat - 7143 - perdition - 143 - client


    can somebody confirm that ?
    Yep, that's how it works. Perdition will handle the incoming connections and SSL work and proxy the request to the real server process. The clients should never know that you changed anything.

    Cheers,

    -chris

  3. #3
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Poland
    Posts
    32
    Rep Power
    9

    Default

    thank you very much. I am preparing to do it now

Similar Threads

  1. perdition does not proxy to other server
    By bowergo in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 10-04-2007, 09:29 PM
  2. perdition won't start after 4.5 Upgrade
    By freeformz in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 01-29-2007, 07:39 PM
  3. Perdition SSL question
    By kirme3 in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 01-25-2007, 11:10 PM
  4. Default perdition config - debug=on
    By Chris_H in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 10-11-2006, 09:20 AM
  5. Problems building perdition on Solaris10 x86
    By ptoshack in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 05-31-2006, 05:14 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •