Results 1 to 4 of 4

Thread: Main domain dissappeared after system was forced down

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    14
    Rep Power
    7

    Default Main domain dissappeared after system was forced down

    We had an issue with our Zimbra server today. Our disks filled up and so we deleted 400 Meg of space and then shutdown the zimbra server. LDAP would not stop so they killed the process with a kill -9 and when we broght zimbra back up, one of the domains (the main one) was gone.

    I can log in as a user and see all of the email, but, I can not log into the admin console on :7071 and we cannot recieve any email from the outside world.

    If we do a "zmprov getalldomains" brought back all domains except for the main one. If we try to create another admin user in the domain, it comes back with a "ERROR: account.NO_SUCH_DOMAIN (no such domain: )".

    Can we re-add the domain, at the cli, back into the system and still get to the mailboxes?

    Any help would be greatly appreciated as this is our production email server

  2. #2
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    14
    Rep Power
    7

    Default

    So I think we're somewhere stuck in between.

    zimbra@xxxxxx:/root$ zmprov createDomain xxxxxx.com
    ERROR: account.DOMAIN_EXISTS (domain already exists: xxxxxx.com)

    and if I run:
    zimbra@xxxxxx:/root$ zmprov gad
    all the other domains show up

    zimbra@cirrhus9b:/root$ zmprov gacf | grep zimbraDefaultDomainName
    zimbraDefaultDomainName: xxxxxxx.com

    xxxxxxxx = the correct domain name, I'm not sure I was supposed to post it here or not.

  3. #3
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    14
    Rep Power
    7

    Default

    But if I run:

    zimbra@xxxxxxx:/root$ zmprov gd xxxxxxx.com
    ERROR: account.NO_SUCH_DOMAIN (no such domain: xxxxxxx.com)
    zimbra@xxxxxxx:/root$

  4. #4
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    14
    Rep Power
    7

    Default

    Tried numerous things through out the night, none worked. I would hate to have to set up a new email server to work around this issue.

    I would have to believe that there's something that can be done that I am missing.

    Any thoughts?

Similar Threads

  1. Switching main domain and domain alias
    By mludwig in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 05-17-2012, 06:40 AM
  2. [SOLVED] Virtual Domain and main domain
    By feiticeir0 in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 05-14-2010, 01:35 PM
  3. Main Domain
    By osiris in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 02-08-2008, 07:00 AM
  4. Replies: 7
    Last Post: 10-05-2007, 03:14 PM
  5. [SOLVED] Remove main domain!
    By zibra in forum Administrators
    Replies: 11
    Last Post: 09-27-2007, 08:50 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •