Results 1 to 5 of 5

Thread: Zimbra 8.0.2 very slow webui after upgrade from 7.1.x

Threaded View

  1. #1
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    38
    Rep Power
    5

    Default Zimbra 8.0.2 very slow webui after upgrade from 7.1.x

    Hello all,
    i have upgrade our zimbra server with the latest 8.0.2 version 2 weeks ago.

    Before this upgrade, all work fine.
    After upgrade, the webui was very slow, with many error message, wheeling mouse cursor, and 503 error message.

    Exemple:
    Server error:
    Code d'erreur : CSFE_SVC_ERROR Method: NoOpRequest Détails :HTTP response status 503


    My zimbra version:
    8.0.2_GA_5569.FOSS SLES 11 SP2
    Running on XenServer.
    VM with 2 processors, 4GB RAM.

    We have about 50 account on this server.

    Any idea? Same problem? Many thanks and best regards.


    EDIT:
    A new error occured in the webui:

    Une erreur réseau s'est produite.
    method: [unknown]
    msg: system failure: error while proxying request to target server: HTTP/1.1 503 Service Unavailable
    code: service.FAILURE
    detail: soap:Receiver
    trace: qtp1290340102-1405:http://192.168.1.14:80/service/soap/...062e8049df55f9
    request:

    Body: {
    MsgActionRequest: {
    _jsns: "urn:zimbraMail",
    action: {
    id: "532649",
    l: "2d238739-7dde-464c-8c07-ace516138b5a:61805",
    op: "move"
    }
    }
    },
    Header: {
    context: {
    _jsns: "urn:zimbra",
    account: {
    _content: "myuser@mydomain.com",
    by: "name"
    },
    authToken: "(removed)",
    notify: {
    seq: 129
    },
    session: {
    _content: 1651,
    id: 1651
    },
    userAgent: {
    name: "ZimbraWebClient - FF18 (Mac)",
    version: "8.0.2_GA_5569"
    }
    }
    }
    Last edited by ducommun; 01-29-2013 at 02:37 AM.

Similar Threads

  1. Zimbra WebUI failure to login due to timeout
    By BarthezZ in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 02-09-2012, 10:54 AM
  2. Zimbra WebUI failure to login due to timeout
    By BarthezZ in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 02-09-2012, 10:54 AM
  3. [SOLVED] Slow webfrontend after Upgrade
    By MyLive in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 09-07-2010, 11:16 PM
  4. Slow IMAP performance after upgrade to 5.x?
    By DanCody in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 04-10-2009, 04:25 PM
  5. Zimbra admin running VERY slow after upgrade
    By aBs0lut3-z3r0 in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 04-25-2008, 09:13 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •