Results 1 to 2 of 2

Thread: Added zimbraPublicServiceHostname to the domain. ZimbraDesktop ok but WebClient not

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    2
    Rep Power
    2

    Default Added zimbraPublicServiceHostname to the domain. ZimbraDesktop ok but WebClient not

    Hi There,

    I have added a zimbraPublicServiceHostname to the domain. In Zimbra Desktop die REST URLs of the Calendar share changed as expected.

    But Not in the WebClient - which still shows the old REST URLs entries.

    I have restarted the Zimbra services zmcontrol restart.

    I have checked zmprov gd domain.com | grep Public and the entry is there and have added zimbraPublicServiceProtocol too.

    Well - 90% of my users use the WebClient.

    Any help is appreciated ....

    Thanks
    --> David

  2. #2
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    2
    Rep Power
    2

    Default

    bumb ? anyone ?

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 10-04-2012, 01:44 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 10-04-2012, 01:44 PM
  3. Replies: 4
    Last Post: 09-25-2012, 05:26 AM
  4. Added new domain, can send, wont recieve
    By MesaAirNet in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 05-28-2012, 08:22 AM
  5. How do I remove zimbraPublicServiceHostname
    By i2ambler in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 11-18-2010, 09:09 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •