Hello, i have running zimbra proxy service for thunderbird access.

After reboot, all accounts on system can't authenticate against proxy imap service running on 993 port.
Http, authentication works - threw webmail panel.

i am little out of ideas how can i debug it little more, if u have any sugestions please post

thunderbird, mutt perspective:
Hang on loggin in..

System :

[info] 93184#0: *5 client connected to
[error] 93184#0: *5 auth http server timed out during sending request to route lookup server (60: Operation timed out) while in http auth state, client:, server:, login: "cnav"

INFO [main] [] log - Started SelectChannelConnector@

[zimbra@anubis ~/log]$ zmcontrol start
Host anubis.talamasca.pl
Starting ldap...Done.
Starting zmconfigd...Done.
Starting logger...Done.
Starting mailbox...Done.
Starting memcached...Done.
Starting imapproxy...Done.
Starting mta...Done.
Starting stats...Done.
[zimbra@anubis ~/log]$ zmcontrol status
Host anubis.talamasca.pl
imapproxy Running
ldap Running
logger Running
mailbox Running
memcached Running
mta Running
stats Running
zmconfigd Running
[zimbra@anubis ~/log]$

[zimbra@anubis ~/log]$ zmprov garpu

[zimbra@anubis ~/log]$ zmprov gs `zmhostname` | grep zimbraServiceEnabled
zimbraServiceEnabled: logger
zimbraServiceEnabled: mailbox
zimbraServiceEnabled: memcached
zimbraServiceEnabled: mta
zimbraServiceEnabled: stats
zimbraServiceEnabled: imapproxy
zimbraServiceEnabled: ldap
[zimbra@anubis ~/log]$

[zimbra@anubis ~/log]$ telnet localhost 7072
Connected to localhost.
Escape character is '^]'.