Hi,

We are using ZCS release 7.2.0 on a CentOS 5.9 machine. I have a user who has two email accounts on the same email server. The user would like to login to his main account on the Zimbra Web Client and also see the mailbox for his second email account. I searched through the forums and found the following article: http://www.zimbra.com/forums/users/1...mailboxes.html. The article did mention something called 5RC1 in it and I don't know what that is. Being that this article is from 2007, I think that 5RC1 may be the name for an old version of Zimbra. Also, the link with the 5RC1 name in it takes you to the Download page for "Zimbra Collaboration Server - Open Source Edition". I did a quick Google search of "5RC1" and found some articles on backtrack 5 RC1 but I don't think this is referring to the penetration testing software.


(a)
I created a dummy email account on our email server so I could test this first. I logged into the web client for my main user. I then went to "Preferences" -> "Accounts". I clicked on the "Add External Account" button. I put the email address for the dummy account into the "Email Address" field. The "Email Server" field gets automatically populated with the domain name from the email address. I put the password into the "Password" field. I chose the "IMAP" radio button. I also clicked on the "Use an encrypted connection (SSL) when accessing this server" checkbox. I then hit the "Test Settings" button.
I get the following error message: Error: Connection refused

(b)
I then clicked on the "POP3" radio button. I hit the "Test Settings" button.
I get the following error message: Error: Connection refused

(c)
I then changed the value in the "Email Server" field to the fully qualified domain name and change the radio button back to "IMAP" (as this is what we are using).
I get the following error message: Error: LOGIN failed

(d)
I then clicked on the "POP3" radio button. I hit the "Test Settings" button.
This time I got the following error message: Error: invalid username/password
I know that the username and password are correct because I just created them. I also successfully logged into the Web Client for my new dummy account

I also tried putting the IP Address into the "Email Server" field instead of the fully qualified domain name. When I chose the "POP3" radio button, I got the " Error: invalid username/password" error message. When I chose the "IMAP" radio button I got the "Error: LOGIN failed" error message.



Any ideas how I can properly setup 2 mailboxes from the same mailserver to show up on the Zimbra Web Client when you log into one account? Thanks.