Results 1 to 3 of 3

Thread: web interfaces gone after zmtlsctl and blackout

  1. #1
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    23
    Rep Power
    9

    Exclamation web interfaces gone after zmtlsctl and blackout

    Yesterday I was reading about https authentication and decided to implement it on my Zimbra installation. I ran the zmtlsctl command and after not succeeding to change over to https I decided to sleep on it.

    Today however, after my server did an unclean shutdown last night in my absence (due to a power blackout) I am unable to access both the user and Admin interfaces. The user interface url http://192.168.0.159:3000 brings me the Apache test page (I had changed it from port 80 to 3000 and it was working well) while the Admin one https://192.168.0.159:7071/zimbraAdmin gives an error message:

    Unable to connect
    Firefox can't establish a connection to the server at 192.168.0.159:7071.

    * The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few
    moments.

    * If you are unable to load any pages, check your computer's network
    connection.

    * If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure
    that Firefox is permitted to access the Web.

    POP3 clients are however able to send and receive mail as usual.

    Help me rectify this situation.

  2. #2
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    If you change it back, does it work?

  3. #3
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    23
    Rep Power
    9

    Thumbs up yep!

    Err, yesterday it didnīt work when I returned it to http but today itīs all good. Wierd. I must have been tired last night; ( actually I was DOG tired. Only realised it when I struggled to get up this morn!)

    M.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •