Results 1 to 3 of 3

Thread: Zimbra 8.0.3 web client issues after upgrade from 7.2.3

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    6
    Rep Power
    2

    Default Zimbra 8.0.3 web client issues after upgrade from 7.2.3

    After we upgraded from 7.2.3 to 8.0.3 we've been noticing some issues with the Advanced client when using Firefox 20.0.1 or Internet Explorer 9 & Conversation View. At first I thought it was the AdBlock Plus addon in Firefox, but these issues persist after disabling/removing it.

    1. Clicking the delete button in an opened email works sporadically. Sometimes it will delete, other times absolutely nothing. Clicking delete from the Inbox window works normally.
    2. New email items will refresh in the Inbox folder (on the left), but will not appear in the list unless refreshed manually (by clicking "Inbox").
    3. Opening an email in Conversation View will sometimes list the "From:" field as "Unknown" which in turn breaks the functionality of the Reply button.
    4. Reply and Reply All sporadically erases all message content and leaves only the reply header.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    11
    Rep Power
    1

    Default

    I am finding the same problem on my Zimbra 8.

    When new email arrives, it refresh only on the left panel, but not in inbox, until I click on "inbox" menu.

    Have you made a progress with this?

  3. #3
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    11
    Rep Power
    1

    Default

    Quote Originally Posted by gonza8888 View Post
    I am finding the same problem on my Zimbra 8.

    When new email arrives, it refresh only on the left panel, but not in inbox, until I click on "inbox" menu.

    Have you made a progress with this?
    I notice that if a write: $set:instant_notify on, into the search bar, close session and login again.. it works..
    Until I click into inbox link, after that, it stop working again. =S

Similar Threads

  1. Replies: 11
    Last Post: 03-01-2013, 07:17 PM
  2. Zimbra 8 upgrade issues.
    By Stromos in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 10-04-2012, 10:30 AM
  3. Replies: 11
    Last Post: 04-18-2010, 02:29 AM
  4. Any BES issues after upgrade from zimbra 5 to 6?
    By mozg31337 in forum Zimbra Connector for BlackBerry
    Replies: 0
    Last Post: 03-19-2010, 05:59 AM
  5. Zimbra Install & client access, couple of issues
    By vurso in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 11-24-2006, 07:59 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •