Hi all,

I understand there was a known bug with regards to JAVA but not sure if there was ever a fix for that or not. My mail server has been running very slow and it gets worse by day. This is the output of the top command:

Code:
[root@mail tmp]# top

  PID USER      PR  NI  VIRT  RES  SHR S %CPU %MEM    TIME+  COMMAND
 9762 zimbra    19   0 3727m 1.1g  42m S  1.0 14.1   2:48.01 java
 2744 zimbra    15   0 98.5m 6204 2576 S  0.3  0.1   2:53.45 zmlogger
 8755 zimbra    15   0 2253m 475m 4572 S  0.3  6.0   0:37.66 mysqld
 9781 zimbra    15   0 31636 7368 1168 S  0.3  0.1   0:04.69 nginx
    1 root      15   0 10372  592  556 S  0.0  0.0   0:01.68 init
    2 root      RT  -5     0    0    0 S  0.0  0.0   0:00.46 migration/0
    3 root      34  19     0    0    0 S  0.0  0.0   0:00.02 ksoftirqd/0
    4 root      RT  -5     0    0    0 S  0.0  0.0   0:00.00 watchdog/0
    5 root      RT  -5     0    0    0 S  0.0  0.0   0:03.80 migration/1
    6 root      34  19     0    0    0 S  0.0  0.0   0:00.09 ksoftirqd/1
    7 root      RT  -5     0    0    0 S  0.0  0.0   0:00.00 watchdog/1
    8 root      RT  -5     0    0    0 S  0.0  0.0   0:18.98 migration/2
    9 root      34  19     0    0    0 S  0.0  0.0   0:00.07 ksoftirqd/2
   10 root      RT  -5     0    0    0 S  0.0  0.0   0:00.00 watchdog/2
   11 root      RT  -5     0    0    0 S  0.0  0.0   0:06.51 migration/3
   12 root      34  19     0    0    0 S  0.0  0.0   0:00.10 ksoftirqd/3
   13 root      RT  -5     0    0    0 S  0.0  0.0   0:00.00 watchdog/3
   14 root      10  -5     0    0    0 S  0.0  0.0   0:00.00 events/0
   15 root      10  -5     0    0    0 S  0.0  0.0   0:00.00 events/1
   16 root      10  -5     0    0    0 S  0.0  0.0   0:00.02 events/2
   17 root      10  -5     0    0    0 S  0.0  0.0   0:00.00 events/3
Any help would be much appreciated,

Thanks,
h