Hi everybody,
I have problem second try after starting AUTO PROVISION thread.

I have lookup the DEBUG logs and see the problem.
My auto provision config:

zimbraAutoProvAccountNameMap: sAMAccountName
zimbraAutoProvAttrMap: cn=displayName
zimbraAutoProvAttrMap: description=description
zimbraAutoProvAttrMap: sn=sn
zimbraAutoProvAttrMap: givenName=givenName
zimbraAutoProvBatchSize: 20
zimbraAutoProvLastPolledTimestamp: 20130520141656Z
zimbraAutoProvLdapAdminBindDn: CN=Administrator,CN=Users,DC=xxx,DC=local
zimbraAutoProvLdapAdminBindPassword: xxxxxx
zimbraAutoProvLdapBindDn: %u@%d
zimbraAutoProvLdapSearchBase: OU=Zimbra,OU=Users,OU=01_xxx,DC=xxx,DC=local
zimbraAutoProvLdapSearchFilter: (samAccountName=%u)
zimbraAutoProvLdapURL: ldap://10.x.x.x:389
zimbraAutoProvMode: EAGER
zimbraAutoProvNotificationBody: Your account has been auto provisioned. Your email address is ${ACCOUNT_ADDRESS}.
zimbraAutoProvNotificationFromAddress: xxxxx
zimbraAutoProvNotificationSubject: New account auto provisioned


First starting auto provision thread is working properly creating accounts.
When second try after PoolInterval, nothing to results.

I have checked DEBUG log and see the problem on filter active directory,
First filter is:
2013-05-20 17:19:56,175 DEBUG [AutoProvision] [] ldap - REL_CONN - conn=[4]
2013-05-20 17:19:56,175 DEBUG [AutoProvision] [] autoprov - lock domain successful
2013-05-20 17:19:56,176 DEBUG [AutoProvision] [] ldap - GET_CONN - millis=[0], usage=[AUTO_PROVISION_ADMIN_SEARCH], conn=[5], connPool=[ldap://10.x.x.x:389:PLAIN::CN=Administrator,CN=Users,DC=x xx,DC=local(1731288427)]
2013-05-20 17:19:56,179 DEBUG [AutoProvision] [] ldap - SEARCH - millis=[3], resp=[0 (success)], usage=[AUTO_PROVISION_ADMIN_SEARCH], conn=[5], controls=[Simple Paged Results Control], base=[OU=Zimbra,OU=Users,OU=01_xxx,DC=xxx,DC=local], filter=[(samAccountName=*)]

Is working...


Second try is theese filter changing automatic;
2013-05-20 17:21:56,212 DEBUG [AutoProvision] [] ldap - REL_CONN - conn=[0]
2013-05-20 17:21:56,212 DEBUG [AutoProvision] [] autoprov - lock domain successful
2013-05-20 17:21:56,212 DEBUG [AutoProvision] [] ldap - GET_CONN - millis=[0], usage=[AUTO_PROVISION_ADMIN_SEARCH], conn=[5], connPool=[ldap://10.x.x.x:389:PLAIN::CN=Administrator,CN=Users,DC=x xx,DC=local(1731288427)]
2013-05-20 17:21:56,216 DEBUG [AutoProvision] [] ldap - SEARCH - millis=[3], resp=[0 (success)], usage=[AUTO_PROVISION_ADMIN_SEARCH], conn=[5], controls=[Simple Paged Results Control], base=[OU=Zimbra,OU=Users,OU=01_xxx,DC=xxx,DC=local], filter=[(&(samAccountName=*)(createTimestamp>=201305201420 56Z))]
2013-05-20 17:21:56,216 DEBUG [AutoProvision] [] ldap - REL_CONN - conn=[5]
2013-05-20 17:21:56,216 DEBUG [AutoProvision] [] autoprov - searched external LDAP source, hit size limit ? false
2013-05-20 17:21:56,217 INFO [AutoProvision] [] autoprov - 0 external LDAP entries returned as search result

And nothing...

When I have going
zmprov md xxx.com zimbraAutoProvLdapSearchFilter "(something)" and again,
Write:
zmprov md xxx.com zimbraAutoProvLdapSearchFilter "(samAccountName=%u)"

Its work again.


ldapsearch -h 10.x.x.x -D "CN=Administrator,CN=Users,DC=turkkep,DC=local " -b "OU=Zimbra,OU=Users,OU=01_xxx,DC=xxx,DC=local" -W -x "(samAccountName=*)"


Also this ldap search result with filter samAccountName=%u:

# 333 444, Zimbra, Users, 01_xxx, xxx.local
dn: CN=333 444,OU=Zimbra,OU=Users,OU=01_xxx,DC=xxx,DC=local
objectClass: top
objectClass: person
objectClass: organizationalPerson
objectClass: user
cn: 333 444
sn: 444
givenName: 333
distinguishedName: CN=333 444,OU=Zimbra,OU=Users,OU=01_xxx,DC=xxx,DC=local
instanceType: 4
whenCreated: 20130520135312.0Z <<<- Different (creationStamp)
whenChanged: 20130520135312.0Z
displayName: 333 444
uSNCreated: 150100
uSNChanged: 150105
name: 333 444
objectGUID:: 3F9A+fs31kqhM1MR+1DKjw==
userAccountControl: 512
badPwdCount: 0
codePage: 0
countryCode: 0
badPasswordTime: 0
lastLogoff: 0
lastLogon: 0
pwdLastSet: 130135315928944856
primaryGroupID: 513
objectSid:: AQUAAAAAAAUVAAAAZO6MUndMPFdqcPAZuQQAAA==
accountExpires: 9223372036854775807
logonCount: 0
sAMAccountName: 333.444


Anyone can help me?