Results 1 to 3 of 3

Thread: second domain can't received mail on multi domain ZCS 8

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    2
    Rep Power
    5

    Default second domain can't received mail on multi domain ZCS 8

    hi all,
    i just finished install ZCS Open Source Edition 8 on ubuntu 12. i would like to setup multi domain.

    but i have encounter 2 problem

    1. second domain can't received mail. first domain is work fine
    i find error on mail log

    zimbra postfix/lmtp[28880]: C47DC821229: to=<xxxx@zzzz.com>, relay=bz-zimbra.xxx.com [192.168.1.10]:7025, delay=0.21, delays=0/0/0.01/0.2, dsn=5.0.0, status=bounced (host bz-zimbra.xxx.com[192.168.1.10] said: 554 5.0.0 Permanent message delivery failure (in reply to end of DATA command))

    2. what's that means below log
    Jun 21 10:58:57 zimbra postfix/anvil[28871]: statistics: max connection rate 1/60s for (smtp:58.xxx.xxx.79) at Jun 21 10:55:37
    Jun 21 10:58:57 zimbra postfix/anvil[28871]: statistics: max connection count 1 for (smtp:58.xxx.xxx.79) at Jun 21 10:55:37
    Jun 21 10:58:57 zimbra postfix/anvil[28871]: statistics: max cache size 1 at Jun 21 10:55:37
    Jun 21 11:00:52 zimbra postfix/amavisd/smtpd[28879]: timeout after END-OF-MESSAGE from localhost[127.0.0.1]

    thanks all

  2. #2
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    343
    Rep Power
    8

  3. #3
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    343
    Rep Power
    8

Similar Threads

  1. Multi domain unable to send mail
    By newtozim in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 08-03-2011, 05:15 AM
  2. Multi domain unable to send mail
    By newtozim in forum Migration
    Replies: 0
    Last Post: 08-03-2011, 05:06 AM
  3. Adding domain to a multi-domain admin user
    By rotorboy in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 10-04-2010, 08:23 AM
  4. iCal 3 "Domain (null)/Error 0" in multi domain setup
    By epoc1000 in forum Administrators
    Replies: 12
    Last Post: 01-23-2008, 09:14 AM
  5. multi-domain configuration - mail loops back
    By segleaur in forum Installation
    Replies: 32
    Last Post: 05-22-2007, 08:50 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •