Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17

Thread: Exchange 2000 -> mitgration via outlook boxes -> inbox empty

  1. #11
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Germany; Villingen-Schwenningen
    Posts
    2
    Rep Power
    2

    Default

    Wow, quick replay! Many Thanks.
    As you see, I'm just a "starter" and not very familar with Zimbra. I tried to find the new latest version for download,
    but no chance... Could you please give me a link where I can find the download?

    Regards, Ralf

  2. #12
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by RLandowski View Post
    Could you please give me a link where I can find the download?
    ZCS 8.0.5 has not been released yet but you can get the Beta 8.0.5 Outlook Connector from the Zimbra Support Portal. If you're not the Admin of your ZCS server then they should be able to get you a copy of the connector.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #13
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    39
    Rep Power
    8

    Default

    hi all.
    I have the same problem, only I've used the migration wizard 8.0.5. I migrating from exchange 2003 to Zimbra NE 8.0.5
    My system in this case is in Spanish and emails remain in the folder USER_ROOT, but from the webmail or the outlook connector does not appear in the INBOX (BADENJA DE ENTRADA)
    When I do a search if you are.
    The new mail if they enter the INBOX (BANDEJA DE ENTRADA)
    In my case I am migrating from a 2003 exchange.
    You can move emails to another folder root_folder so then return to the INBOX and finally see them.
    Thank you very much and best regards Prashant especially that solves many makeshift
    ZNE 7.1.3 +Ubuntu 6.14 TLS 32b+ZOC 7.1 + Outlook2010/outlook 2007/Outlook 2003
    ZNE 6.8.13 + Centos 5.5 ZOC 7.1 + Outlook2010/outlook 2007/Outlook 2003
    ZCS 7.1.3+ Debian 64bitsZOC 7.1 + Outlook2010/outlook 2007/Outlook 2003
    ZD 7.1+ win7 ZOC 7.1 + Outlook2010/outlook 2007/Outlook 2003

  4. #14
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    39
    Rep Power
    8

    Default

    hi all.
    I have the same problem, only I've used the migration wizard 8.0.5. I migrating from exchange 2003 to Zimbra NE 8.0.5
    My system in this case is in Spanish and emails remain in the folder USER_ROOT, but from the webmail or the outlook connector does not appear in the INBOX (BADENJA DE ENTRADA)
    When I do a search if you are.
    The new mail if they enter the INBOX (BANDEJA DE ENTRADA)
    In my case I am migrating from a 2003 exchange.
    You can move emails to another folder root_folder so then return to the INBOX and finally see them.
    Thank you very much and best regards Prashant especially that solves many makeshift
    ZNE 7.1.3 +Ubuntu 6.14 TLS 32b+ZOC 7.1 + Outlook2010/outlook 2007/Outlook 2003
    ZNE 6.8.13 + Centos 5.5 ZOC 7.1 + Outlook2010/outlook 2007/Outlook 2003
    ZCS 7.1.3+ Debian 64bitsZOC 7.1 + Outlook2010/outlook 2007/Outlook 2003
    ZD 7.1+ win7 ZOC 7.1 + Outlook2010/outlook 2007/Outlook 2003

  5. #15
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    39
    Rep Power
    8

    Default

    Hi
    The problem is solved, change LANID and migration tool found fine.
    Thanks prashant and phoenix
    ZNE 7.1.3 +Ubuntu 6.14 TLS 32b+ZOC 7.1 + Outlook2010/outlook 2007/Outlook 2003
    ZNE 6.8.13 + Centos 5.5 ZOC 7.1 + Outlook2010/outlook 2007/Outlook 2003
    ZCS 7.1.3+ Debian 64bitsZOC 7.1 + Outlook2010/outlook 2007/Outlook 2003
    ZD 7.1+ win7 ZOC 7.1 + Outlook2010/outlook 2007/Outlook 2003

  6. #16
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    France
    Posts
    15
    Rep Power
    4

    Default

    Hello Prashant, Phoenix,

    We always found this problem on french language.

    We open a emergency ticket : 00121573.

    How can i change LangID without recompile?

    Thank you,
    Best regards,
    Already 6 years of Zimbra NE and always Happy
    Release 8.0.4.GA.5737.UBUNTU12.64 UBUNTU12_64 NETWORK edition, Patch 8.0.4_P1.

  7. #17
    Join Date
    May 2014
    Posts
    2
    Rep Power
    1

    Default

    Quote Originally Posted by adelmoral View Post
    Hi
    The problem is solved, change LANID and migration tool found fine.
    Thanks prashant and phoenix
    Hello, I just saw your post about this issue, and I'm having the same problem with spanish language. Would you tell me please what number LanID have you used for Spanish? I know it's been a while since your post, but I cant find out where to find this LangIDs numbers.

    Thank you very much.





    Edit:
    Sory ... I just found the solution on an old google cached zimbra document:

    The langID numbers are as followsanish- 1030, German - 1031, French - 1036,Italian - 1040, Malay - 1086, Dutch - 1043, Polish- 1045, Portuguese - 2070, Romanian - 1048,Swedish - 1053, Spanish - 3082

    http://webcache.googleusercontent.co...Exch_Admin.pdf
    Last edited by lucasr; 06-09-2014 at 03:10 PM.

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 03-18-2011, 11:54 AM
  2. Exchange 2000 free/busy
    By s_zanarini in forum Migration
    Replies: 0
    Last Post: 10-25-2010, 02:01 AM
  3. Migrating from Exchange 2000
    By glimpse79 in forum Migration
    Replies: 2
    Last Post: 11-11-2008, 05:25 AM
  4. Migration from Exchange 2000
    By prodigy in forum Migration
    Replies: 5
    Last Post: 05-10-2007, 07:17 AM
  5. Exchange 2000 Migration
    By rwjblue in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 02-23-2006, 07:54 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •