Results 1 to 2 of 2

Thread: Problem with antivirus service processor to 100%

  1. #1
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    1
    Rep Power
    2

    Question Problem with antivirus service processor to 100%

    Hello friends, I am having a problem with the antivirus service.
    I have installed Release 7.2.2_GA_2852.UBUNTU10_64 NETWORK UBUNTU10_64 edition. And Release 7.2.0_GA_2669.UBUNTU10_64 FOSS UBUNTU10_64 edition.

    In the two versions I had the same problem. The servers work very well most of the time but at times the clamav service starts using 100% of processor performance and this affects being dropped mail service. The only way to recover is to restart the service.

    I have concerns with the size of attachments, the maximum allowed is 50Mb.
    Could this be my problem?

    Thank you very much!
    I await your comments!

  2. #2
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    343
    Rep Power
    8

    Default

    Check http://www.zimbra.com/forums/adminis...s-stopped.html see this of any help to you.

    Not 100% sure but attachment size could be a problem. Please try reducing maximum allowed attachment size.
    ~=Prashant=~

Similar Threads

  1. Antivirus and Antispam service, not enabled but... yes...
    By ducommun in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 05-04-2012, 12:08 AM
  2. Antivirus starting problem
    By Mindaugas in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 09-10-2010, 01:10 AM
  3. Antivirus Problem
    By gcakici in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 01-15-2008, 01:38 PM
  4. Problem with antivirus...and more. Help needed
    By spAlex in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 01-09-2008, 12:28 AM
  5. Replies: 13
    Last Post: 07-20-2007, 03:21 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •