Results 1 to 5 of 5

Thread: Zimbra Webmail Client not opening in AJAX mode

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    May 2013
    Posts
    2
    Rep Power
    2

    Default Zimbra Webmail Client not opening in AJAX mode

    Hi,

    I have a serious problem. My Zimbra webmail client is not opening in AJAX mode. But it is opening smoothly in HTML View.
    It is taking endless time in loading.
    I have tried with different browsers (Firefox, Chrome, Safari) and also for different machines.
    I am sure it is not a browser related problem.

    Please help me.
    Thanks in advance.

    Regards,
    Subhendu
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Verona, Italy
    Posts
    153
    Rep Power
    9

    Default

    ...check your display settings, I guess that 1024x768px is required for AJAX mode.

    my 2 cents.
    Federico Bertola
    CTO @ StudioStorti

  3. #3
    Join Date
    May 2013
    Posts
    2
    Rep Power
    2

    Default

    Quote Originally Posted by federico.bertola View Post
    ...check your display settings, I guess that 1024x768px is required for AJAX mode.

    my 2 cents.
    My display settings is 1024x768px. I have checked it too.

    Regards,
    Subhendu

  4. #4
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Brasil
    Posts
    18
    Rep Power
    2

    Default

    Hi!
    I am having the same problem as you. what you did to solve?


    sapro.jpg

    Saul Figueiredo
    Support Analyst
    LPIC1
    LPIC2
    Zimbra 8.0.5/CentOS 6.3

  5. #5
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Brasil
    Posts
    18
    Rep Power
    2

    Default

    I read: Bug 67462 ? Ajax Web Client does not load when Home Tab is enabled

    and run this 3 steps
    Step 1: zmprov ma user zimbraFeaturePortalEnabled TRUE zimbraPortalName example
    Step 2: zmprov fc account user
    Step 3: Login to the Ajax client



    at login, will appear a wellcome screen... click on inbox. After you can run the comands again using the FALSE options and the Ajax mode keep working

    Saul Figueiredo
    Support Analyst
    LPIC1
    LPIC2
    Zimbra 8.0.5/CentOS 6.3

Similar Threads

  1. Replies: 8
    Last Post: 10-30-2013, 05:24 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 11-14-2012, 01:31 PM
  3. Opening the URL of Zimbra Webmail needs to long
    By OliverK in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 07-27-2010, 12:02 AM
  4. Replies: 3
    Last Post: 08-26-2009, 12:11 PM
  5. Browser in AJAX mode freezes, please help
    By Raiky in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 03-16-2008, 07:22 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •