Results 1 to 5 of 5

Thread: LDAP issues

Threaded View

  1. #1
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    The Netherlands
    Posts
    4
    Rep Power
    2

    Default LDAP issues

    Hey all,

    First of all, I really love Zimbra as a Mail server. It almost works like a charm

    I've got some few errors in my setup tho, and my guess is that it is the LDAP who's messing it up.

    I'm running Zimbra 8.0.5 GA release on Ubuntu 12.04

    When the automated backup runs at 1:00 in the morning, the server does backup all the mail accounts, but it gives me the following error:
    Knipsel2.JPG

    And when i click on Configuration > server > my server , i get the following error :
    zimbra foutmelding 1.JPG

    I've done the following steps to solve this:
    - Update the key's (zmsshkeygen zmupdateauthkeys)
    - Changed the port from 22 > 2222
    - Reinstalled the Zimbra server(clean VM, not an uninstall)
    - followed all of these steps: Mail Queue Monitoring - Zimbra :: Wiki

    I really want to get rid of this error soon, so I was hoping the community could help me out!

    Kind regards,

    Rik de Jong
    Attached Images Attached Images
    Last edited by rikdejong93; 10-10-2013 at 12:46 AM.

Similar Threads

  1. LDAP MTA issues
    By jjeffers1 in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 03-28-2012, 01:16 AM
  2. LDAP MTA issues
    By jjeffers1 in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 03-28-2012, 01:16 AM
  3. LDAP Issues Please help!
    By borngunners in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 01-14-2010, 04:18 PM
  4. Ldap issues
    By mississippiman in forum Installation
    Replies: 11
    Last Post: 01-09-2007, 08:00 PM
  5. Regarding LDAP issues:
    By jholder in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 01-02-2007, 10:48 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •