Results 1 to 4 of 4

Thread: Briefcase does not show text when using https (7.2.4-7.2.5)

  1. #1
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    13
    Rep Power
    2

    Default Briefcase does not show text when using https (7.2.4-7.2.5)

    Good afternoon.
    I came across a bug.

    Using version 7.2.4, updated to 7.2.5 - a bug in this version of the same case.

    My OS - SLES 11 SP2, after update Zimbra to 7.2.5, update SLES 11 to SP3.

    When using https Briefcase does not show the text.
    Here's a screenshot:
    3x21.jpg


    When using http everything works well, the text is displayed.

    Please tell me how to fix this error?

  2. #2
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    343
    Rep Power
    8

    Default

    I would suggest you to open bug at bugzilla.zimbra.com with detailed steps, logs and necessary screenshot(previous & recent version.)
    ~=Prashant=~

  3. #3
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    13
    Rep Power
    2

  4. #4
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    13
    Rep Power
    2

    Default

    It's been 20 days, and the bug so no one has considered the ...
    Is that bad after the transition of the project to the new owner?

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 10-31-2012, 11:16 AM
  2. BriefCase on HTTPS
    By spcry in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 07-27-2011, 07:30 AM
  3. [SOLVED] briefcase not linked with https
    By gregor in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 12-19-2010, 04:59 AM
  4. Briefcase: No Links to HTTPS
    By danielm in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 11-17-2008, 07:17 AM
  5. [SOLVED] All emails show up as plain text
    By Abzstrak in forum General Questions
    Replies: 3
    Last Post: 05-25-2008, 03:05 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •