Results 1 to 2 of 2

Thread: Relay problem with 7.1.3

  1. #1
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    11
    Rep Power
    1

    Default SOLVED - Relay problem with 7.1.3

    Hi!
    I have a zimbra server on CentOS 6, with ZCS version:
    Release 7.1.3_GA_3346.RHEL6_64_20110928134428 CentOS6_64 FOSS edition.
    I have a 'little' relay problem...
    I've set mynetworks correctly (127.0.0.0/8 172.16.0.0/16), local mail work as it should, when someone from a different ip address try to send a mail with "FROM" address in any domain it get a "relay not allowed", but when they uses a "xxx@mydomain.com" (where mydomain.com is one of the zimbra configured domains) they are able to send emails everywhere (with fake local addresses).
    This is not good....
    I'm searching everywhere how to fix rapidly this, but i'm new to zimbra (i've not setup the zimbra server, iāve got it configured as this)...
    Someone can, please, help me? Thanks!
    Last edited by masterx81; 11-19-2013 at 04:45 AM.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    11
    Rep Power
    1

    Default

    Solved!
    I've added a spoofprotection file with my domains in, then linked it to my postfix_recipient_restrictions.cf.
    Thanks to this post:
    http://www.zimbra.com/forums/adminis...same-user.html

Similar Threads

  1. Zimbra relay problem
    By ndousch in forum Users
    Replies: 1
    Last Post: 12-14-2009, 11:20 AM
  2. Relay Problem !
    By emborsatti in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 04-03-2009, 02:04 PM
  3. Relay problem
    By Miklos Kalman in forum Administrators
    Replies: 17
    Last Post: 03-02-2008, 06:03 PM
  4. Relay Problem
    By Sard in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 01-07-2007, 02:21 AM
  5. Relay problem.
    By jrmy in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 03-19-2006, 09:29 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •