Results 1 to 4 of 4

Thread: zmconfigd

Threaded View

  1. #1
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Tadley
    Posts
    23
    Rep Power
    2

    Default zmconfigd

    zmconfigd is having issues starting on boot. When I try to start it manually it still has issues. This isn't the first time its happened and this has happened on clean installs so I am keen to get to the bottom of whats happening with it.. The log entry as regards to this is:

    Starting zmconfigd.../opt/zimbra/bin/zmconfigdctl: line 95: 5384 Killed ${zimbra_home}/libexec/zmconfigd >> ${zimbra_log_directory}/zmconfigd.log 2>&1
    failed.

    It repeats this almost 100 times! I am using Ubuntu 12.04 and Zimbra OSE 8.0.5_GA_5839.FOSS. I know this isn't a common issue with Zimbra otherwise there would be posts all over the web on it. I do seem to have several services failing, even straight after either a clean install or a server update.

    netcat is installed - which nc returns /bin/nc ;-)
    Last edited by agarrett5; 01-17-2014 at 02:19 AM.
    Computer Engineer

Similar Threads

  1. zmconfigd Problem
    By zeptone in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 03-16-2012, 02:15 PM
  2. zmconfigd.log warnings
    By frosticus in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 02-02-2012, 05:17 PM
  3. zmconfigd not running
    By darlanart in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 01-27-2012, 04:57 AM
  4. zmconfigd not running
    By nadeepa in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 08-23-2011, 08:26 AM
  5. zmconfigd Service
    By nheimler in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 02-11-2011, 10:19 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •