Results 1 to 2 of 2

Thread: SMTP Authentication error

  1. #1
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1
    Rep Power
    8

    Default SMTP Authentication error

    Hello All:

    We are using the community edition of Zimbra on our production servers for the last 2 or 3 months. Everything is working properly, but we had 2 incidents wherein the SMTP authentication is not working properly. The error is with saslauthd. We found out that the saslauthd.conf gets cleared. Is this a bug? Hope to hear your replies soon.
    Thanks and have a great day.

  2. #2
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    That is not a known issue.

    I would be interested to see your logs. Does it do this on the cron job? Also, what are the perms of that file?

    -john

Similar Threads

  1. Replies: 23
    Last Post: 01-24-2013, 02:44 PM
  2. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 12:42 AM
  3. need advice on configuring zimbra to work with fax server
    By pheonix1t in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 07-11-2007, 07:46 PM
  4. M3 problem with shares
    By titangears in forum Users
    Replies: 4
    Last Post: 01-12-2006, 12:01 PM
  5. Building native libraries on MacOS X
    By ajmas in forum Developers
    Replies: 3
    Last Post: 10-14-2005, 11:00 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •