Results 1 to 3 of 3

Thread: System-wide disclaimer not being added when webmail used but added when SMTP used

  1. #1
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    23
    Rep Power
    6

    Default System-wide disclaimer not being added when webmail used but added when SMTP used

    Anyone have any ideas why this would happen? I'm using 8.0.4 OCS and the system-wide disclaimer is working when using a mail client like Thunderbird and Outlook and sending over SMTP, but when Zimbra Web-mail or Zimbra Desktop is used to send mail, it doesn't get appended.

    The email headers from the web-based sending also doesn't show that Amavis has processed it. Is there a setting that can be configured to cause this behavior?

    Thanks in advance.

  2. #2
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    110
    Rep Power
    4

    Default

    Hi,

    How did you enable your system wide disclaimers? Are they enabled for both "text" and "html"...most likely what's happening to you is that you have the default COS configuration and when composing a new e-mail you are doing it in "text" mode...and you probably only enabled your disclaimer for HTML...

    Just guessing here as you didn't really not much information to diagnose.

    Please try to see if my guessings are correct and if they don't, please post what confiugrations you enabled for wide system disclamiers.

    Regards,
    Sebas

  3. #3
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    23
    Rep Power
    6

    Default

    I've got the following settings configured with the behavior experienced above:

    zimbraDomainMandatoryMailSignatureEnabled: TRUE
    zimbraDomainMandatoryMailSignatureHTML: <html><body>TEXT HERE</body></html>
    zimbraDomainMandatoryMailSignatureText: TEXT HERE

Similar Threads

  1. Global Disclaimer not being added
    By frankchavez in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 03-01-2013, 07:58 AM
  2. Being added to CBL blocklist
    By mrobinson20 in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 04-19-2012, 01:20 AM
  3. Line breaks in system wide signature (disclaimer)
    By ylz in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 12-01-2010, 06:51 AM
  4. More devices have been added
    By JLee in forum ZimbraME (J2ME Client)
    Replies: 16
    Last Post: 08-21-2008, 11:31 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •