Good morning
I had a successful install running on Zimra then had a power event that crashed the virtual machine. Upon reboot Zimbra does not restart.

/var/log/zimbra.log
Apr 29 05:04:51 mail zmconfigd[31657]: Executed: /opt/zimbra/bin/zmstorectl status norewrite returned 1 (30 - 13) (0.06 sec)
Apr 29 05:04:51 mail zmconfigd[31657]: Tracking service mailbox
Apr 29 05:04:51 mail zmmailboxdmgr[11629]: stale pid 335 found in /opt/zimbra/log/zmmailboxd_manager.pid: No such process
Apr 29 05:04:51 mail zmmailboxdmgr[11629]: assuming no other instance is running
Apr 29 05:04:51 mail zmmailboxdmgr[11629]: did not find a number in /opt/zimbra/log/zmmailboxd.pid
Apr 29 05:04:51 mail zmmailboxdmgr[11629]: assuming no other instance is running
Apr 29 05:04:51 mail zmmailboxdmgr[11629]: no manager process is running
Apr 29 05:04:51 mail zmconfigd[31657]: Executed: /opt/zimbra/bin/zmmailboxdctl status norewrite returned 1 (25 - 13) (0.03 sec)
Apr 29 05:04:51 mail zmconfigd[31657]: Tracking service mailboxd
Apr 29 05:04:52 mail zmconfigd[31657]: Watchdog: service antivirus status is OK.
Apr 29 05:04:52 mail zmconfigd[31657]: All rewrite threads completed in 0.00 sec
Apr 29 05:04:52 mail zmconfigd[31657]: All restarts completed in 0.00 sec

ls -l /opt/zimbra/log/zmmailboxd.pid
-rw-r--r--. 1 zimbra zimbra 0 Apr 28 19:49 /opt/zimbra/log/zmmailboxd.pid

Host mail.lakenetworksolutions.com
antispam Running
antivirus Running
ldap Running
logger Running
mailbox Stopped
zmmailboxdctl is not running.
mta Running
opendkim Running
snmp Running
spell Running
stats Running
zmconfigd Running

I had rebooted successfully prior to the crash and this is a fairly new install but was fine prior to the power event. I see numerous posts refering to split DNS which since this worked previously not the problem. From other experience "stale pid 335 found in /opt/zimbra/log/zmmailboxd_manager.pid: No such process" leads me to believe a pid file is not releasing an old pid.

I have:
cat /dev/null > /opt/zimbra/log/zmmailboxd_manager.pid
rebooted
rm /opt/zimbra/log/zmmailboxd_manager.pid
touch /opt/zimbra/log/zmmailboxd_manager.pid
chown zimbra:zimbra /opt/zimbra/log/zmmailboxd_manager.pid
rebooted

Any suggestions? I'm sure someone else has had a similar issue.

Tom