Results 1 to 6 of 6

Thread: Restoring to an Incremental Label

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    13
    Rep Power
    9

    Default Restoring to an Incremental Label

    I'm trying to restore all account to a specific incremental label - from the wiki, it appears that the syntax should be

    zmrestore -a all --restoreToIncreLabel incr-<mylabel>

    except that I am getting the error - Invalid request: "all" cannot be mixed with specific account names

    what should the correct syntax be?

    thanks,

  2. #2
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    I belive you have to specify the server:
    zmrestore -s fqdn -a all --restoreToIncreLabel incr-<mylabel>

  3. #3
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    13
    Rep Power
    9

    Default

    I should have mentioned that I had tried that also. I found somewhere in the wikis that if the -s parameter was not included that is was the same as entering -s localhost. Any other suggestions?

  4. #4
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    Did you try taking out the -a switch all together?

  5. #5
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    13
    Rep Power
    9

    Default

    I did - when you remove the -a switch you then get the help screen showing you all the possible switches.

  6. #6
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    13
    Rep Power
    9

    Default

    This problem has been solved - user error . If you look at the syntax
    zmrestore -s fqdn -a all --restoreToIncreLabel incr-<mylabel>
    you will notice the switch --restoreToIncreLabel - it should read --restoreToIncrLabel. This corrected the problem and everything is working as expected.

    Thanks,

Similar Threads

  1. Problem when restoring from incremental backup
    By Eyfi in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 06-28-2007, 09:47 AM
  2. Restoring a zimbra server without proper backup
    By jonnyRo in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 10-12-2006, 01:45 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 08-17-2006, 02:08 AM
  4. Restoring old version
    By hodel in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 04-14-2006, 02:29 PM
  5. Calendar and inbox label bugs
    By chanck in forum Users
    Replies: 3
    Last Post: 03-07-2006, 01:50 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •