More issues with trying to get Zimbra to work with mod_jk and/or Port 7070. For some reason, my school may have blocked Port 7070 as when I visit it from school, it fails.

I was looking through my Apache logs and I found this:
Code:
[Wed Nov 16 09:01:52 2005] [error] [client 81.179.19.6] File does not exist: /op
t/zimbra/jakarta-tomcat-5.5.7/webapps/zimbra/js/msgs, referer: http://www.evolut
ionconsultancy.com/zimbra/
[Wed Nov 16 10:46:11 2005] [error] [client 80.58.1.42] File does not exist: /opt
/zimbra/jakarta-tomcat-5.5.7/webapps/zimbra/js/msgs, referer: http://www.evoluti
onconsultancy.com/zimbra/
Could this be related? My mod_jk configuration is:

Code:
# Load mod_jk module
LoadModule	jk_module  modules/mod_jk.so
# Where to find workers.properties
JkWorkersFile /etc/httpd/conf.d/workers.properties
# Where to put jk logs
JkLogFile	 /var/log/httpd/mod_jk.log
# Set the jk log level [debug/error/info]
JkLogLevel	debug
# SHM info
JkShmFile   /etc/httpd/logs/jk.shm
JkShmSize   10M
# Select the log format
JkLogStampFormat "[%a %b %d %H:%M:%S %Y] "
# JkOptions indicate to send SSL KEY SIZE,
JkOptions	 +ForwardKeySize +ForwardURICompat -ForwardDirectories
# JkRequestLogFormat set the request format
JkRequestLogFormat	 "%w %V %T"
# JkMount points
JkMount /zimbra/mail ajp13
JkMount /zimbra/auth/ ajp13
JkMount /zimbra/js/*.jgz ajp13
JkMount /zimbra/ ajp13
JkMount /service/* ajp13

Alias /zimbra/img/ /opt/zimbra/jakarta-tomcat-5.5.7/webapps/zimbra/img/
Alias /zimbra/js/ /opt/zimbra/jakarta-tomcat-5.5.7/webapps/zimbra/js/
Alias /zimbra/public/ /opt/zimbra/jakarta-tomcat-5.5.7/webapps/zimbra/public/
Alias /zimbra/skins/ /opt/zimbra/jakarta-tomcat-5.5.7/webapps/zimbra/skins/
Alias /zimbra/test/ /opt/zimbra/jakarta-tomcat-5.5.7/webapps/zimbra/test/
Alias /zimbra/zimlets/ /opt/zimbra/jakarta-tomcat-5.5.7/webapps/zimbra/zimlets/
Is this correct? Any thoughts on this one? I am trying to configure Tomcat to run on Port 7072 or Port 8080. When I do either, it fails with the error "An unknown application error has occurred. Please correct any errors and retry. If the problem persists, please contact your System Aministrator. (service.FAILURE)"

Is my mod_jk configuration correct?

Thanks