Results 1 to 4 of 4

Thread: attachment problem

  1. #1
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    44
    Rep Power
    9

    Default attachment problem

    I am using version 4.5.0 and I am having a problem allowing attachments. When you add an attachment, it moves it to the other pane, but when you save that page, the moved attachment is in both allowed and not allowed sides. I have no idea what to do.

    Thanks

    Randy

  2. #2
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tucson - San Francisco - Moscow
    Posts
    127
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by randyg View Post
    I am using version 4.5.0 and I am having a problem allowing attachments. When you add an attachment, it moves it to the other pane, but when you save that page, the moved attachment is in both allowed and not allowed sides. I have no idea what to do.

    Thanks

    Randy
    Can you add a screenshot?
    Bugzilla - Wiki - Downloads - Before posting... Search!
    P.S.: don't forget to vote on this bug
    add Samba LDAP entries to Exchange Migration Tool

  3. #3
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    44
    Rep Power
    9

    Default Screen shot

    Here is the screen shot of my problem. As you can see, all extensions are on both reject and accept.
    Attached Images Attached Images
    Last edited by randyg; 03-07-2007 at 12:07 PM. Reason: need to add screen shot

  4. #4
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    Not sure if this issue is fixed, but for kicks, why don't you upgrade to 4.5.3.

    Lots of bug fixes.

Similar Threads

  1. Attachment problem
    By zzzzsg in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 08-28-2008, 07:35 AM
  2. Forwarding, and forwarding as Attachments
    By gfdos.sys in forum Users
    Replies: 4
    Last Post: 06-06-2007, 08:22 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 03-26-2007, 04:12 AM
  4. Message forwarded as attachment problem
    By wildstyle in forum Users
    Replies: 13
    Last Post: 06-20-2006, 05:26 PM
  5. Is it started or not
    By kwelipatton in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 03-28-2006, 11:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •