Results 1 to 2 of 2

Thread: Missing blobs - from id to file location?

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    11
    Rep Power
    8

    Default Missing blobs - from id to file location?

    I think I got some mysql-vs-store corruption when I ran short of memory and then restarted the server to add additional memory. Probably should have "zmcontrol stop" the server before running halt:

    Code:
    system failure: missing blob for id: 27907, change: 49207
    Reindexing does not seem to help.


    Is there a way to tell how to go from id to file location on the disk?

    Code:
    2007-04-24 12:17:14,988 ERROR [http-443-Processor99] [mid=4;ua=ZimbraWebClient - FF2.0 (Win)/4.5.3_GA_733.UBUNTU6;ip=60.234.130.85;name=nlee@kpac.co.nz;] DbMailItem - missing bl
    ob for id: 27900, change: 49200
    2007-04-24 12:17:14,989 ERROR [http-443-Processor99] [mid=4;ua=ZimbraWebClient - FF2.0 (Win)/4.5.3_GA_733.UBUNTU6;ip=60.234.130.85;name=nlee@kpac.co.nz;] DbMailItem - missing bl
    ob for id: 27907, change: 49207
    2007-04-24 12:17:23,829 ERROR [http-443-Processor99] [mid=4;ua=ZimbraWebClient - FF2.0 (Win)/4.5.3_GA_733.UBUNTU6;ip=60.234.130.85;name=nlee@kpac.co.nz;] DbMailItem - missing bl
    ob for id: 27904, change: 49204
    I'm running 4.5.3_GA_733.UBUNTU6.

  2. #2
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    11
    Rep Power
    8

    Default Problem solved

    At the moment I'm using a NFS mount for store/ since I don't have enough local disk. When I rebooted after adding more (vmware server) memory, the NFS mount came up too slow. Zimbra injected the messages into the local disk and then I mounted the NFS store manually.

    Took me a while to figure out what the problem probably was and how to fix it.

Similar Threads

  1. centos 5 zimbra 4.5.6 no statistics
    By rutman286 in forum Installation
    Replies: 9
    Last Post: 08-14-2007, 09:30 AM
  2. Opensource backup Question.
    By nfear24 in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 03-31-2007, 11:47 PM
  3. Replies: 5
    Last Post: 03-01-2007, 02:20 AM
  4. Traslation SVN tree status
    By meikka in forum I18N/L10N - Translations
    Replies: 7
    Last Post: 02-13-2007, 10:13 AM
  5. M3 problem with shares
    By titangears in forum Users
    Replies: 4
    Last Post: 01-12-2006, 12:01 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •