Results 1 to 5 of 5

Thread: zmtrain does not work

  1. #1
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    3
    Rep Power
    8

    Default zmtrain does not work

    Hello,

    i just tried to start zmtrain manually, but is doesn't work. Does anywone know what the Problem is?

    Here is the shell output:
    Code:
    zimbra@7of9:~> zmtrainsa localhost joerg passwd spam Junk
    158 messages for joerg at localhost (folder Junk).
    reading message joerg@localhost:1 of 158 (2317 header octets) .. (1541 body octets) .archive-iterator: raw location "-" is not supported at /opt/zimbra/zimbramon/lib/Mail/SpamAssassin/ArchiveIterator.pm line 734.
    
    Learned from 0 message(s) (0 message(s) examined).
     not flushed
    Thanks a lot!

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    You need to put your server name in there not localhost and you also need the full login username.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    3
    Rep Power
    8

    Default

    thanks for the hint, but the problem is still there

  4. #4
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    Can you file a bug on this?
    I've seen this around as well in some other posts.

    Also, what OS are you using? Ubuntu?

  5. #5
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    3
    Rep Power
    8

    Default

    Thanks for all your help.

    I found the solution in the folling thred
    http://www.zimbra.com/forums/showthread.php?t=7991

    I replaced /opt/zimbra/bin/zmtrainsa as described and it works.

    I am using Version 4.5.4 on SuSE 10.0

Similar Threads

  1. Evolution connector don't work in F7
    By Richzendy in forum Evolution Connector
    Replies: 3
    Last Post: 08-11-2007, 11:05 AM
  2. Replies: 42
    Last Post: 08-11-2006, 09:50 AM
  3. HELP- Making Zimbra work. after installation
    By hifriend1 in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 04-05-2006, 06:43 AM
  4. Linux Firefox Clients Don't Work with Spell Check
    By SiennaWarrior in forum Users
    Replies: 12
    Last Post: 04-03-2006, 10:07 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •