Results 1 to 3 of 3

Thread: Backup problem

  1. #1
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    123
    Rep Power
    10

    Default Backup problem

    Trying to take a full backup before doing a update. (Zimbra NE Pro)

    The Admin UI says i have to take a zmbackup -f as zimbra user, but this give me:

    [zimbra@epost root]$ zmbackup -f
    Error parsing command line arguments: Account email addresses are required
    usage: zmbackup {-f | -i | -del} <options>
    -a,--account <arg> Account email addresses seperated by white space
    or "all" for backing up all accounts. Required.
    -d,--debug Display diagnostics for debugging purposes.
    -del,--delete <arg> Deletes backups including and prior to the
    specified label, date (YYYY/MM/DD[-hh:mm:ss]) or period (nn{d|m|y}).
    -f,--fullBackup Starts full backup.
    -h,--help Displays this help message.
    -i,--incrementalBackup Starts incremental backup.
    -s,--server <arg> Mail server hostname. Default is localhost.
    -sync,--sync Runs full backup synchronously.
    -t,--target <arg> Backup target location (default
    <zimbra_home>/backup).
    -z,--zip Zips email blobs in backup.

    Exactly one of -f, -i, or -del must be specified.

    also tried with zmbackup -f all

  2. #2
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Germany
    Posts
    74
    Rep Power
    10

    Default

    try
    zmbackup -f -a all

  3. #3
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    123
    Rep Power
    10

    Default

    Thx!

    This solved it

Similar Threads

  1. Problem when restoring from incremental backup
    By Eyfi in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 06-28-2007, 08:47 AM
  2. Off-site backup
    By jbareMACS in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 05-20-2007, 10:32 AM
  3. NE Full backup problem
    By Matt in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 11-24-2006, 02:29 AM
  4. NE Backup best practises
    By Klug in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 05-29-2006, 08:32 AM
  5. Is it started or not
    By kwelipatton in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 03-28-2006, 10:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •