Results 1 to 5 of 5

Thread: Turning off attachment html conversion

  1. #1
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    44
    Rep Power
    9

    Default Turning off attachment html conversion

    After doing a bit of searhing and browsing in the forums my understanding is that attachment conversion is not supported in the Open Source release?

    I have it turned on somewhere but I can't find where to turn it off. When anyone clicks on an attachment there is no option to save it. It just pops up a window showing a Tomcat error that the conversion servlet wasn't found.

  2. #2
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    19

    Default

    Did you install the Network version at some point? Then revert to the open source edition?

  3. #3
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    44
    Rep Power
    9

    Default

    No, this machine has only ever had the open source version installer run. (there were a couple of attempts at it)

    I do remember consiously selecting that option somewhere. It must have been at the end of the configuration before the settings were commited (where you set the domain, passwords etc)

    I'm tempted to run the installer again and do a replacement of what is there (I haven't done much with converting users etc yet)

  4. #4
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    44
    Rep Power
    9

    Default

    Found where I did it. There is a tick box option for it when adding a new account in the advanced step.

    There doesn't seem to be an option to remove it once the account is created (unless I missed it). I've looked in advanced settings for the user logged on as administrator and as the user.

    I'm assuming that the tick box while in account creation just shouldn't be there in the open source release?

  5. #5
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    94
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by KevinH View Post
    Did you install the Network version at some point? Then revert to the open source edition?
    I have and am getting this error.

    I have tried:
    Code:
    zmzimletctl undeploy convertd
    Code:
    zmprov mcf -- -zimbraComponentAvailable convertd
    Code:
    zmprov mcv -- -zimbraComponentAvailable convertd
    and created a new COS and moved users into it - still getting the error.
    (and did run a zmcontrol stop && zmcontrol start as well as a cache clear between each command)

Similar Threads

  1. Forwarding, and forwarding as Attachments
    By gfdos.sys in forum Users
    Replies: 4
    Last Post: 06-06-2007, 07:22 AM
  2. Tomcat error opening html email attachment
    By psalm121 in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 10-09-2006, 03:40 AM
  3. Replies: 4
    Last Post: 08-07-2006, 12:51 AM
  4. HTML Attachment Translation
    By adobrin in forum Administrators
    Replies: 14
    Last Post: 01-04-2006, 08:07 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •