Results 1 to 8 of 8

Thread: Turn off user notifications-clamav

  1. #1
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    16
    Rep Power
    9

    Default Turn off user notifications-clamav

    We are getting slammed with the Sober.U worm. I need to turn off user notifications. I've changed the value in amavisd.confbut it gets overwrotten from somewhere else when you restart Zimbra.
    Where might that somewhere else be?
    TIA
    Bill

  2. #2
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    2,103
    Rep Power
    14

    Default amavisd.conf.in

    Change amavisd.conf.in, and your changes will persist.

  3. #3
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    16
    Rep Power
    9

    Default

    The .in file refers to a variable - not a value. There is a reference to the same value in the .ldif value. Does this come from the admin console?

  4. #4
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    2,103
    Rep Power
    14

    Default zmlocalconfig

    It's in zmlocalconfig - zmlocalconfig -e av_notify_use='' will blank it out.

  5. #5
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    16
    Rep Power
    9

    Default

    Thanks
    Is ther a way just to restart amavisd?

  6. #6
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    2,103
    Rep Power
    14

    Default zmamavisdctl stop; zmamavisdctl start

    should do the trick

  7. #7
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    16
    Rep Power
    9

    Default

    I've done all that & amavisd.conf (which was rewritten) still shows warnvirusrecipient=1

  8. #8
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    2,103
    Rep Power
    14

    Default mea culpa

    I did not read your last email properly.

    zmprov mcf zimbraVirusWarnRecipient FALSE should fix this.

Similar Threads

  1. Replies: 21
    Last Post: 02-04-2010, 09:06 AM
  2. Post instsallation problems
    By Assaf in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 01-29-2007, 10:38 AM
  3. Getting problems in FC4 while instalation
    By kitty_bhoo in forum Installation
    Replies: 13
    Last Post: 09-12-2006, 10:34 PM
  4. Services stopped working
    By lilwong in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 08-15-2006, 09:19 AM
  5. Fedora Core 3, Clean Install - Not working!
    By pcjackson in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 03-05-2006, 06:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •