Results 1 to 3 of 3

Thread: Login Hanging

  1. #1
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Minneapolis MN
    Posts
    777
    Rep Power
    9

    Default Login Hanging

    Running 4.5.5 OSS on OS X PPC

    I am having this problem with only one account, but logging into the web interface and IMAP are both hanging, but POP3 is working.

    # telnet server 143
    Trying 10.0.0.1...
    Connected to server
    Escape character is '^]'.
    * OK IMAP4 Ready server 00022053
    . login user@domain.com pass

    [hanging for about 5 minutes now]

    I did the identical thing with another account and it logged in just fine, while this particular account above is still hanging.

    The web interface for that account hangs at "Loading..."

    Tomcat seems to be eating up 98% of the CPU.

    What could be going on? I don't see any errors in mailbox.log

  2. #2
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Minneapolis MN
    Posts
    777
    Rep Power
    9

    Default

    I renamed account to account_old and re-created account, and I can log into both of them without problems now.. Odd.

    I restarted Zimbra about 3 times with the same issue before renaming the account and it kept hanging.

    Weird. Oh well.

  3. #3
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Minneapolis MN
    Posts
    777
    Rep Power
    9

    Default

    After another hanging issue, and some further troubleshooting, the issue appeared to be with a corrupt IMAP account in Apple Mail (IMAP client) for some reason.

    Seems to be better now.

Similar Threads

  1. 2nd server redirects to the master on login
    By gilran in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 01-14-2013, 08:23 PM
  2. Custom login screen for Zimbra
    By fredano in forum Administrators
    Replies: 14
    Last Post: 06-23-2011, 06:13 AM
  3. Login redirect failing on multi-server install
    By freefall in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 08-15-2007, 02:50 AM
  4. problem while building perl
    By ravinder in forum Developers
    Replies: 7
    Last Post: 05-29-2006, 10:38 AM
  5. IMAP Login Problem
    By deckard in forum Users
    Replies: 2
    Last Post: 02-09-2006, 07:10 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •