Results 1 to 4 of 4

Thread: SuSE 10.2. Has anyone actually

  1. #1
    Join Date
    May 2007
    Location
    Oklahoma
    Posts
    703
    Rep Power
    9

    Default SuSE 10.2 - SMTP TLS authentication

    I am not able to send mail through ZCS with any kind of SMTP authentication enabled... TLS or not. If I disable the MTA auth. then outlook express connects and the message goes out.

    I'm also forced to use plain text POP authentication.
    Last edited by mmorse; 06-06-2007 at 07:28 AM. Reason: merged threads

  2. #2
    Join Date
    May 2007
    Location
    Oklahoma
    Posts
    703
    Rep Power
    9

    Default SuSE 10.2. Has anyone actually

    Has anyone actually have a working ZCS install on SuSE 10.2?

    If they do, TLS authentication and all, working with OE as a client, I want to see how you did it.

    Conf's and all. PLEASE!!!

  3. #3
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    I know there are suse10.2 users around-might be hard to coax them into running/opening up OE though
    (OE=Outlook Express)

    *merged threads

    btw have you tried other clients (thunderbird) and other machines etc?
    -for all pourposes I assume your talking tls over port 25 (and not ssl 465)
    Last edited by mmorse; 06-06-2007 at 07:45 AM.

  4. #4
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    do a
    > su zimbra
    > zmprov gs zimbra.domain.com | grep Auth

    and post the results (seeing if it's applied properly)

    and a zmprov -v (u never mentioned what zcs version your running)
    Last edited by mmorse; 06-06-2007 at 08:07 AM.

Similar Threads

  1. Replies: 23
    Last Post: 04-19-2013, 09:06 PM
  2. After Install on SuSE 10.2
    By Bill Brock in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 05-25-2007, 06:20 AM
  3. Installing on SuSE 10.2, LDAP & BIND
    By Bill Brock in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 05-24-2007, 06:36 AM
  4. dns issue with suse 10.2 and issue with bind
    By zjustin in forum Installation
    Replies: 11
    Last Post: 05-06-2007, 11:18 AM
  5. Does the binary distribution run on SuSE 9.3?
    By getlost in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 10-03-2005, 01:14 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •