Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 33

Thread: Help us fix Bug 14945 :)

  1. #21
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    UK
    Posts
    160
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by jholder View Post
    We would like to get some RHEL logs if anyone is having this issue on RHEL

    john
    Will see what I can do for you, logger wasn't working this morning, so I've installed the code on this thread....

  2. #22
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    UK
    Posts
    160
    Rep Power
    8

    Unhappy

    Logger barfed, requested files sent....

  3. #23
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    ireland
    Posts
    388
    Rep Power
    9

    Lightbulb fix spam graph seems to have helped logger issues

    since fixing http://www.zimbra.com/forums/adminis...m-graph-2.html
    RHEL64 4.51ne our logger hasn't sopped ~1 month
    fingers crossed
    Last edited by padraig; 06-25-2007 at 05:02 AM. Reason: include version

  4. #24
    Join Date
    May 2007
    Location
    London, UK
    Posts
    26
    Rep Power
    8

    Default

    script installed....

    we're running RHEL 4 ES on x86_64

  5. #25
    Join Date
    May 2007
    Location
    Glasgow, Scotland
    Posts
    6
    Rep Power
    8

    Default Bug 14945 not fixed

    We are running ZCS 4.5.6 open source edition (using CentOS Linux on a Dell Poweredge) - the Logger service stopped overnight (13th/14th July). This is the first time since upgrading to 4.5.6 on 4th July.

  6. #26
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    623
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by GCNS View Post
    We are running ZCS 4.5.6 open source edition (using CentOS Linux on a Dell Poweredge) - the Logger service stopped overnight (13th/14th July). This is the first time since upgrading to 4.5.6 on 4th July.
    please add your logs to the bug so we can investigate and fix.
    Bugzilla - Wiki - Downloads - Before posting... Search!

  7. #27
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Maringá, PR, Brasil
    Posts
    67
    Rep Power
    8

    Default

    Stopped here for the first time (with the original scripts) last weekend, 30+ days running with no problems.

    So I ran the new scripts, and all went fine, logger keep running. Should I leave this new scripts running or restore the originals?
    hugo ribeiro

  8. #28
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    ireland
    Posts
    388
    Rep Power
    9

    Unhappy 4.5.6_ga_1044.rhel4_64_20070706134444 Rhel4_64 Network

    upgraded to 4.5.6_GA_1044.RHEL4_64_20070706134444 RHEL4_64 NETWORK
    logger stopped again!
    it seems to stop over a weekend mid month?
    Last edited by padraig; 08-13-2007 at 05:06 AM.

  9. #29
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    We've reopened this bug-
    Sticking Thread.

    We really need RHEL logs.
    Be sure to deploy those patches that I attached to this thread.

    Send them to jholder@zimbra.com and include the info that I had asked for.

    Hopefully, we'll squash this once and for all.

  10. #30
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Illinois
    Posts
    194
    Rep Power
    9

    Default

    Do you need OS X logs too? We recently upgraded to 4.5.6 and the stats stop showing after every 2 am log rotate.

Similar Threads

  1. how to fix Bug 16285 if I use zimbra 4.5.3_Frank
    By catzilla in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 07-03-2007, 01:15 AM
  2. Do I have to upgrade to fix the DST bug?
    By yang in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 03-02-2007, 01:44 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 10-12-2006, 11:28 PM
  4. Cannot delete accounts bug. How long for a fix?
    By jrmy in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 01-17-2006, 07:53 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •