Results 1 to 4 of 4

Thread: Perdition startup problems

  1. #1
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    28
    Rep Power
    9

    Default Perdition startup problems

    I get this error once for each imap/pop service when I try to start perdition using zmperditionctl start:

    dlopen of "/opt/zimbra/perdition/lib/libperditiondb_ldap.so" failed

    The file is there and has the correct permissions. Anyone know why it would not be starting? The rest of the services are running fine.

    Thanks

  2. #2
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    Try running the zmfixperms script located in /opt/zimbra/libexec

  3. #3
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    28
    Rep Power
    9

    Default

    No dice, do I need to modify the perdition.conf file at all? Everything seems to be commented out.

  4. #4
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    28
    Rep Power
    9

    Default

    I had to make sure the perdition.conf file looked like this:

    q
    F mail
    M /opt/zimbra/perdition/lib/libperditiondb_ldap.so
    m '@@SPLIT ldap_url@@/?zimbraMailDeliveryAddress%2CzimbraMailHost?sub?(& (objectClass=zimbraAccount)(zimbraMailDeliveryAddr ess=%25s))'
    pid_file /opt/zimbra/log/perdition.pid
    ssl_cert_accept_self_signed
    ssl_no_cert_verify
    ssl_no_cn_verify
    ssl_cert_file /opt/zimbra/conf/perdition.pem
    ssl_key_file /opt/zimbra/conf/perdition.key
    # Never add the domain, handled on the back end
    A all,12

Similar Threads

  1. Upgrade: 4.5.5 -> 4.5.6 failed, LDAP/slapd issues
    By Daimyo in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 08-04-2007, 10:23 PM
  2. Zimbra Install Problem - getDirectContext
    By bsimzer in forum Installation
    Replies: 27
    Last Post: 07-19-2007, 11:12 AM
  3. perdition won't start after 4.5 Upgrade
    By freeformz in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 01-29-2007, 07:39 PM
  4. FC5 - initial startup problems
    By crp in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 11-03-2006, 01:53 AM
  5. Problems building perdition on Solaris10 x86
    By ptoshack in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 05-31-2006, 05:14 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •