Results 1 to 3 of 3

Thread: Virtual Appliance update not working

  1. #1
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    37
    Rep Power
    10

    Default Virtual Appliance update not working

    Hi all. When I go to check for system updates in the Zimbra Virtual Appliance's rPath admin site, I get the following error:

    Failed: A permanent failure has occurred: Error occurred opening repository https://zimbra.liquidsys.com/conary/: Name or service not known

    So I tried an nslookup on zimbra.liquidsys.com and sure enough, it's not there. What's up with this? Did the Virtual Appliance updates get moved to a different server? Anyone know what that should now be?

    (I'm running the appliance version: zcs-NETWORK-4.5.3_GA_733.RPL1.)

    Thanks.
    --Dan

  2. #2
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    California
    Posts
    12
    Rep Power
    9

    Default

    I had the same question and it was answered for me here:
    http://www.zimbra.com/forums/adminis...ate-error.html

    The short of it is that they fixed the problem.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    37
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by mwyant View Post
    The short of it is that they fixed the problem.
    Awesome. Thanks for responding to this one.

    --Dan

Similar Threads

  1. Update Received Date in Folder-Listing
    By Oswald-Kolle in forum Installation
    Replies: 25
    Last Post: 08-21-2007, 05:21 PM
  2. Virtual Appliance Questions
    By riogd in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 06-28-2007, 12:47 PM
  3. VMWare Virtual Appliance --- License Question
    By philpac in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 06-28-2007, 10:02 AM
  4. 4.5 Virtual Appliance, "no crontab for zimbra" error
    By danfluidmind in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 01-16-2007, 04:51 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •