Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 56

Thread: .zip with pass problem ...

  1. #1
    Join Date
    May 2006
    Location
    Espírito Santo - Brasil
    Posts
    39
    Rep Power
    9

    Default .zip with pass problem ...

    We receive annexes .zip with password, but encrypted is blocked with being virus…

    the option "Block encrypted archives" this taking away mark…

    What it can be this?

    Tanks !!!

  2. #2
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    Quote Originally Posted by aabreu2005 View Post
    the option "Block encrypted archives" this taking away mark…
    =You unchecked the box?

  3. #3
    Join Date
    May 2006
    Location
    Espírito Santo - Brasil
    Posts
    39
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by mmorse View Post
    =You unchecked the box?
    Yes !!

    The box is unchecked ...

    Attributes from spamd.conf:

    -r--r----- 1 zimbra zimbra 8206 Jul 3 17:25 clamd.conf

    This correct one?

    I find that bug is one…

    It this not accepting the configuration…
    Last edited by aabreu2005; 07-04-2007 at 07:29 AM.

  4. #4
    Join Date
    May 2006
    Location
    Espírito Santo - Brasil
    Posts
    39
    Rep Power
    9

    Default

    I find that bug is one…

    It this not accepting the configuration…

  5. #5
    Join Date
    May 2006
    Location
    Vitória, ES, Brasil
    Posts
    15
    Rep Power
    9

    Default

    Dear friends,

    My Zimbra is not receiving messages with .zip attachment with password.

    The option "Block encrypted archives" is not marked.

    Please, help me

  6. #6
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    could both of you post your version information? (better yet put it in your profile)
    zmcontrol -v

  7. #7
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    Just tested on Zimbra 4.5.6 on RHEL 4-
    It went through. Can you provide a zmprov gacf along with what mmorse asked?

    Thanks
    jh

  8. #8
    Join Date
    May 2006
    Location
    Vitória, ES, Brasil
    Posts
    15
    Rep Power
    9

    Default

    I'm use the version 4.5.6

  9. #9
    Join Date
    May 2006
    Location
    Espírito Santo - Brasil
    Posts
    39
    Rep Power
    9

    Default

    I'm use the version 4.5.6 on Fedora Core 4 ...

  10. #10
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    Quote Originally Posted by dgsgato View Post
    I'm use the version 4.5.6
    Quote Originally Posted by aabreu2005 View Post
    I'm use the version 4.5.6 on Fedora Core 4 ...
    That command (zmcontrol -v) will show us your exact version and OS info...
    and zmprov gacf will show your configuration info
    if need be edit any data you want to keep private before you post it

Similar Threads

  1. Zimbra, WM5.0, AS + problem with regional fonts
    By wojo2000 in forum Zimbra Mobile
    Replies: 7
    Last Post: 06-25-2007, 01:04 AM
  2. problem while building perl
    By ravinder in forum Developers
    Replies: 7
    Last Post: 05-29-2006, 09:38 AM
  3. Is it started or not
    By kwelipatton in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 03-28-2006, 10:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •