Results 1 to 3 of 3

Thread: LDAP will not start

Threaded View

  1. #1
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Indianapolis, IN
    Posts
    51
    Rep Power
    9

    Default LDAP will not start

    I did a "zmcontrol stop", then a "zmcontrol start" today, and now slapd won't run:

    This is on ZCS NE 4.5.5 GA

    Code:
            Starting ldap...Done.
    FAILED
    => bdb_last_id: get failed: DB_PAGE_NOTFOUND: Requested page not found (-30988)
    bdb_db_open: last_id(/opt/zimbra/openldap-data) failed: DB_PAGE_NOTFOUND: Requested page not found (-30988)
    bdb(): txn_checkpoint: failed to flush the buffer cache Invalid argument
    bdb_db_close: txn_checkpoint failed: Invalid argument (22)
    backend_startup_one: bi_db_open failed! (-30988)
    bdb_db_close: alock_close failed
    ERROR - failed to start slapd
    Only thing on google I found so far is reference to some Berkeley "db_recover" utility...but I don't have that, and wouldn't want to run it if it's not the solution.

    Any ideas?

    --Brian
    Last edited by bjared; 07-06-2007 at 07:57 AM. Reason: system info

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 02-03-2011, 06:01 AM
  2. 3 testing: LDAP: 389 Failed when restore zimbra
    By victorLeong in forum Administrators
    Replies: 15
    Last Post: 05-24-2007, 06:45 AM
  3. Mac OSX install: Java errors & LDAP CA error
    By jefbear in forum Installation
    Replies: 9
    Last Post: 12-16-2006, 02:39 PM
  4. LDAP won't start after reboot
    By cdyer in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 06-13-2006, 12:52 AM
  5. Is it started or not
    By kwelipatton in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 03-28-2006, 10:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •