Results 1 to 6 of 6

Thread: Zimbra iCal Location

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Minneapolis, MN
    Posts
    112
    Rep Power
    7

    Default Zimbra iCal Location

    Hey Guys,
    It's been a few years...

    I know I can invite a resource to a meeting, but is there a way to have iCal sync the location field properly?

    ZCS 7.1.4
    Lion (and SL, but the upgrades have started)

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    1,474
    Rep Power
    9

    Default

    It should "just work" if you have SL or Lion, and a recent ZCS. You start typing the location name into the location field in the meeting in iCal, and it autocompletes. When you save the meeting, an invite is sent to the location.

    Except...you might have a look at Bug 66406 – [iCal 5.0.1] autocomplete not working in iCal 5. There's a bug in Lion that affects autocompletion, but there's a workaround.

  3. #3
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Minneapolis, MN
    Posts
    112
    Rep Power
    7

    Default

    Nice! It works on 10.6...sadly we're moving to 10.7.3 (iCal 5.0.2) which still has this issue. Dang.

  4. #4
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    1,474
    Rep Power
    9

    Default

    It works fine if you apply the workaround at the server. It's easy.

  5. #5
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Minneapolis, MN
    Posts
    112
    Rep Power
    7

    Default

    Looks good. Workaround seems simple, where do I apply it? MTA/Proxy server or directly on each mailbox system?

  6. #6
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    1,474
    Rep Power
    9

    Default

    That I can't say--I have a single server system.

    On a guess I'd say it must go on the mailbox servers, or on whatever server is directly pointed to by iCal's CalDAV config.

    You might inquire further in a comment under the bug itself.

Similar Threads

  1. What to clean on a Zimbra mail server?
    By tezarin in forum Administrators
    Replies: 11
    Last Post: 12-16-2011, 11:43 AM
  2. Old Backup stay in TO_DELETE status and no clearing..
    By bartounet in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 10-05-2010, 07:40 AM
  3. Major Issue - 5.0RC2 NE to 5.0GA NE failed
    By DougWare in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 01-06-2008, 08:56 PM
  4. Can't start Zimbra!
    By zibra in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-22-2007, 11:34 AM
  5. Fedora Core 3, Clean Install - Not working!
    By pcjackson in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 03-05-2006, 06:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •