Results 1 to 3 of 3

Thread: 5.0B2: Problem getting at the Javascript in msjf mode

  1. #1
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    477
    Rep Power
    10

    Default 5.0B2: Problem getting at the Javascript in msjf mode

    Unfortunitly, It looks like
    https://www.mysite.org/zimbra/mail?p...e=mjsf&debug=3

    Doesn't work any more. The error I get on 5.0b2 is as follows:
    Anyone know a workaround?

  2. #2
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    19

    Default

    Try ?dev=1 with all the pkg re-org and our new lazy loading (module by module as needed) we made a simple one arg flag to switch to dev/debug mode and load all files and source in full debug mode.
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    477
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by KevinH View Post
    Try ?dev=1 with all the pkg re-org and our new lazy loading (module by module as needed) we made a simple one arg flag to switch to dev/debug mode and load all files and source in full debug mode.
    That's a thing of beauty. It works well.

Similar Threads

  1. Is it started or not
    By kwelipatton in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 03-28-2006, 11:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •