Results 1 to 3 of 3

Thread: Help with Tags

  1. #1
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    2
    Rep Power
    8

    Default Help with Tags

    Hi all,

    When I try to edit the zimbra tags of the Standard HTML UI, my changes are not getting reflected. And any new CSS which I apply is not getting reflected as well. What could be the possible problem? Restarting the server doesn't help either. I've been stuck with this for more than two days.

    Yamuna

  2. #2
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Buffalo, NY
    Posts
    47
    Rep Power
    8

    Default

    What zimbra version?
    What .tag file(s)?
    Are you reloading your browser cache?
    Jim...
    Jim...

  3. #3
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    2
    Rep Power
    8

    Default

    Hi Jim,

    Am using Zimbra Version 5.
    And I was trying to edit the option tags. And clearing the browser cache doesn't help.
    But on a positive note, few of the changes are getting reflected all of a sudden. But am still curious as why they didnt get reflected? Thank u for your respose.

    regards,
    Yamuna

Similar Threads

  1. Sharing tags for address book
    By kcolgan in forum Users
    Replies: 13
    Last Post: 07-26-2012, 09:33 PM
  2. Importing contact tags
    By ray_millburn in forum Migration
    Replies: 1
    Last Post: 06-21-2010, 10:34 AM
  3. Exporting Tags
    By thob in forum Users
    Replies: 1
    Last Post: 08-07-2007, 09:08 AM
  4. export Tags?
    By shankwc in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 07-31-2007, 08:54 PM
  5. Tags
    By manthrax3 in forum Users
    Replies: 1
    Last Post: 12-08-2005, 04:54 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •