Results 1 to 4 of 4

Thread: creating new account

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    12
    Rep Power
    7

    Default creating new account

    Hi

    I am trying to figure out what do I need to do if I want to create a new user account via SOAP.
    In the documentation available I found that I have to use the following:
    <CreateAccountRequest>
    <name>...</name>
    <password>...</password>*
    <a n="attr-name">...</a>+
    </CreateAccountRequest>

    And my doubt comes, where do I set user detail information, stored in LDAP? Which information LDAP needs? Password, username and something else?
    When user information like telephone changes, how do I inform LDAP?
    What this tag <a n="attr-name">...</a>+ means?

    Thanks in advance
    Ada

  2. #2
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    477
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by Ada View Post
    Hi

    I am trying to figure out what do I need to do if I want to create a new user account via SOAP.
    In the documentation available I found that I have to use the following:
    <CreateAccountRequest>
    <name>...</name>
    <password>...</password>*
    <a n="attr-name">...</a>+
    </CreateAccountRequest>

    And my doubt comes, where do I set user detail information, stored in LDAP? Which information LDAP needs? Password, username and something else?
    When user information like telephone changes, how do I inform LDAP?
    What this tag <a n="attr-name">...</a>+ means?

    Thanks in advance
    Ada
    The absolute best way to do this is to use firebug and watch the traffic go back and forth.

  3. #3
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    12
    Rep Power
    7

    Default

    Thanks for your comment, but I do not see how to match it with my questions.
    I still have the same doubts

  4. #4
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    12
    Rep Power
    7

    Default

    This thread is related to the problem I am facing. If could be helpful to somebody else....

    http://www.zimbra.com/forums/develop...-client-2.html

Similar Threads

  1. One account not receving email
    By EnglishDude in forum Administrators
    Replies: 12
    Last Post: 04-30-2010, 06:19 AM
  2. Replies: 3
    Last Post: 09-18-2007, 06:55 AM
  3. 4.0.4 to 4.5.6 upgrade failed in network edition
    By chenthil in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 08-27-2007, 09:36 AM
  4. [SOLVED] Simple backup question...
    By dameron in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 08-25-2007, 09:36 PM
  5. Creating account error message
    By Rick Baker in forum Installation
    Replies: 13
    Last Post: 01-16-2006, 03:25 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •