Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 18 of 18

Thread: IMAP search on non-indexed header returns error Asterisk-Zimbra

  1. #11
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    20
    Rep Power
    7

    Default

    Does 5.0.4 GA Release allow IMAP SEARCH for asterisk ?

  2. #12
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    1,433
    Rep Power
    12

    Default

    "Fixed in 5.0.5" implies not fixed in 5.0.4. Regarding searching previously unindexed headers, yes, it will work in 5.0.5, but it will require a mailbox reindex if you want older messages to be searchable.
    Bugzilla - Wiki - Downloads - Before posting... Search!

  3. #13
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    20
    Rep Power
    7

    Default

    how long to release 5.0.5

  4. #14
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    1,433
    Rep Power
    12

    Default

    We don't guarantee release dates. But you can check the Zimbra Product Portal and see the past frequency of 5.0 dot releases.
    Bugzilla - Wiki - Downloads - Before posting... Search!

  5. #15
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    20
    Rep Power
    7

    Default

    Hello,

    I wish to thank you for your job !
    Asterisk is now able to store voicemessages to the imap server !!
    Great Job!
    Thanks again

    Harry

  6. #16
    Join Date
    May 2009
    Posts
    134
    Rep Power
    6

    Default HowTo?

    Hello, all. We've been trying to set up Zimbra as a storage medium for Asterisk voice mails but have been unsuccessful. Right now we're stuck on getting the administrative user to authenticate!

    Would anyone care to share their steps on how to set this up? Thanks - John
    www.spiritualoutreach.com
    Making Christianity intelligible to secular society

  7. #17
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    20
    Rep Power
    7

    Default Imapstorage

    Hello,

    Can you tell me more about the configuration of you asterisk server and zimbra r lease ?

    Harry

  8. #18
    Join Date
    May 2009
    Posts
    134
    Rep Power
    6

    Default

    Thanks for the response. We did finally get it working. It was a compound problem. The clincher seemed to be updating the c-client we were using. We were using the 2004 version installed by CentOS 5.3. After installing 2007e from source, the setup worked as advertised, we are delighted to report.
    www.spiritualoutreach.com
    Making Christianity intelligible to secular society

Similar Threads

  1. Replies: 12
    Last Post: 02-25-2008, 06:28 PM
  2. Replies: 8
    Last Post: 02-27-2007, 03:10 AM
  3. huge log size
    By rmvg in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 01-02-2007, 09:39 AM
  4. Fedora Core 3, Clean Install - Not working!
    By pcjackson in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 03-05-2006, 06:38 PM
  5. FC3 Install and no zimbra ?
    By aws in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 10-09-2005, 04:19 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •